Valorant bloody macro arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Beyler elinde sağlam bloody mouseler için no recoil macrosu olan varmı? varsa bana ulaşabilirmi teşekkürler. :)

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam geçen gün yalnışıkla macro açtım şaka gibi ama evet yalnışıkla açtım anında ban yedim mause macrosundan haber vereyim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valo macro konusuna bile dikkat ediyor üstteki arkadaşın dediği gibi bende macro denedim 2 el sonra direkt yedik banı

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valorant'da vanguard gibi bi koruma olduğu sürece macro tarzı şeyler açılmaz diye düşünüyorum dakikasında ban yersin bence

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynen geçen bende konu açmıştım bununla ilgili macro açtıgın zaman bile direk ban atıyor ama twitch izledim herkes nasıl bu kadar stabil nokta atısı yaparak ateş ediyor anlamış degilim.
şimdi elini aşşağı dogru indiriyor diyenler olucak lakin adamların elleride camerada gözüküyor gram aşşağı çekme yok.

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar siz yanlış anladınız sanırım olayı ben makroyu ahk script veya exe tarzında istemiyorum. Evet o şekilde kullanırsanız oyun ban atar. Benim aradığım bloodyin kendi yazılımına yüklenen makrolar. Bende şuan bloody için bir makro bulunmakta ve baya sekmeyi azaltıyor mermi belirli sabit noktaya kitleniyor ama daha kaliteliler var onları arıyorum. Bloody, logitech, razer yazılımları ile yapılan makroları hiçbir oyun algılamıyor ve banlama gereği duymuyor çünkü legal kullanım. Birçok e sporcu twitch yayıncısı kullanıyor zaten ama sorsan kullanmıyoruz makro yapmayın canım yhaaaa derler. :)
Post automatically merged:

üşenmesem kendim yapacağım ama bu işleri bıraktım artık. Ayda yilda foruma girip birşey isteyelim dedik ama valorant baya göz korkutmuş. :) eğer elinizde a4tech x7, bloody, logitech, razer tarzı mousleriniz varsa gelin ben size makro atayım betadan beri ban yemedim :)

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar siz yanlış anladınız sanırım olayı ben makroyu ahk script veya exe tarzında istemiyorum. Evet o şekilde kullanırsanız oyun ban atar. Benim aradığım bloodyin kendi yazılımına yüklenen makrolar. Bende şuan bloody için bir makro bulunmakta ve baya sekmeyi azaltıyor mermi belirli sabit noktaya kitleniyor ama daha kaliteliler var onları arıyorum. Bloody, logitech, razer yazılımları ile yapılan makroları hiçbir oyun algılamıyor ve banlama gereği duymuyor çünkü legal kullanım. Birçok e sporcu twitch yayıncısı kullanıyor zaten ama sorsan kullanmıyoruz makro yapmayın canım yhaaaa derler. :)
üşenmesem kendim yapacağım ama bu işleri bıraktım artık. Ayda yilda foruma girip birşey isteyelim dedik ama valorant baya göz korkutmuş. :) eğer elinizde a4tech x7, bloody, logitech, razer tarzı mousleriniz varsa gelin ben size makro atayım betadan beri ban yemedim :)
başkan bende bundan bahsettım adamlra canlı yayında ellerını gram aşşağı çekmıyorlar stabıl nokta atışı yapıyorlar ama gel görki bizlere direk ban atıyorlar geçen logitech ile çok az aşşağı çekme ayarı yaptım 3 ay cihaz banı ama yayındakıler anlamış degilim işin sırrı ehli nedir bir türlü çözemedim yazıktır gunahtırya adamlar yayın yapıyor diye alttanmı alıyorlar yoksa farklı bir ayarmı yapıyorlar anlatırmısın

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
No sound macro dışında ücretsiz bir macro yok diye biliyorum şuanki en kalitelisi de o. Onun bi de ücretlisi olması lazımdı ama satın almadım denemedim daha iyi mi bilmiyorum

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
No sound macro dışında ücretsiz bir macro yok diye biliyorum şuanki en kalitelisi de o. Onun bi de ücretlisi olması lazımdı ama satın almadım denemedim daha iyi mi bilmiyorum
Evet foruma da az önce gönderdim. Bende onu kullanıyorum normalde yoğun olmasam iyi bir makro çıkartırım ama vaktim olmuyor pek. Belki elinde olan vardır diye sormak istedim foruma. Olmazsa daha iyisini müsait bir zamanımda kendim çıkaracağım.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evet foruma da az önce gönderdim. Bende onu kullanıyorum normalde yoğun olmasam iyi bir makro çıkartırım ama vaktim olmuyor pek. Belki elinde olan vardır diye sormak istedim foruma. Olmazsa daha iyisini müsait bir zamanımda kendim çıkaracağım.

Oyunun sens ayarları sürekli değiştiği için macroyu da güncellemek gerekiyor ama bayadır aynı macro var ücretli çıkardılar en son muhtemelen o daha stabildir

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Daha mouse üzerinden macro kullanıp da açtığı gibi ban yiyen tek bir insan evladı görmedim ben çevremde. Bunu hala direten insan evlatları var ise kullanmaya çalıştığınız script dosyası ile video açarak ban işlemi gerçekleşene kadar kanıtlamanızı isterim yoksa boş iş bunlar. Mouse macroları kendi sistemindeki çip üzerinde yer alan belleklerine kaydettiği kısa bir veri yoludur. Normal şartlarda "Anti-Cheat" gibi korumalar ile algılanamaz ama algılatılabilir geliştirici isteği üzerine engellenmesini istediği "Anti-Cheat" yazılımına mouse sürücü portlarını bloke ettiği bir sistem koyabilir bunun sonucunda oyuna giriş yapamazsınız farklı bir mouse kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. Bunun örneği EAC sistemine Rust geliştiricileri tarafından koyulmuş Bloody+A4Teach mouse markaları yasaklanmıştır. Benim bildiğim sebebi ise bu markalar piyasaya hile macrosu reklamı ile kendini tanıttı veya şirket ile bir anlaşmazlık oldu. Şu anki durum ise 2021-03-09 tarihi itibari ile son versiyonu ile giriş yapabiliyorsunuz fakat core3/4 yazılımı çalışmamaktadır bir yere kadar anlaşabilmişler demek ki :D basit methodlar ile core3/4 yazılımını çalıştırabiliyorsunuz.

Tilt oldum baya uzun bir yazı oldu :D ama sadede gelelim bende no recoil adı altında macro var fakat satın aldım bunu paylaşamam ama benimki kadar iyi olmayacak olsa da halka açıklanmış cs:go makrolarını deneyebilirsin son 10, 12 mermi de kaymalar olabiliyor onu da kendin deneyip düzeltmen gerekiyor satın almadan önce kendim denemeler yapmıştım iyiydi fakat sürekli sens değiştirmek gerekiyordu silahlarda. Bende her silaha özel kendime macro yaptırdım şu an o eski macrolar elimde yok ama dediğim taktik ile yaparsın.

Ha bu arada R6 macroları da güzel çalışıyor onları da toplayıp kurcalayabilirsin özelden 1 tane attım

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Geçen gün bu arkadaştan bu ürünü satın aldım. Gerçekten kaliteli bir makro şuanlik herhangi bir sıkıntı yaşamadim. Normal bir elde Vandal ile vuramazdim. Sinirlenip phsntoma geçerdim. Vandali bırakamıyorum artık. Tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçen gün bu arkadaştan bu ürünü satın aldım. Gerçekten kaliteli bir makro şuanlik herhangi bir sıkıntı yaşamadim. Normal bir elde Vandal ile vuramazdim. Sinirlenip phsntoma geçerdim. Vandali bırakamıyorum artık. Tavsiye ederim.
Sen bu free dağıtılmış macroyu 4, 5 mermi ile çeken video daki veletsin galiba? Üstüne parayla satış mı yapmaya çalışıyorsun :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Logitech'de makro var norecoil
Adam sana Bloody için makro sormuş sen Logitech makro var demişsin . Konuyla alakasız neden boş cevap veriyorsun ?
Post automatically merged:

Ardakaşın dediği gibi sen bu videoyu çeken çocuksun herhalde. 3 mermiden sonra zaten dağılma başlıyor , önemli olan 3 mermiden sonra dağılmayı önlemek . Videoda ki makro değildir , oyunda zaten o kadar yakından sıkarsan mermiler dağılmaz ve 3 mermiye kadarda zaten dağılma olmuyor . Bunu gören arkadaşlar bu gibi dolandırıcılara paranızı kaptırmayın inanmayın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...