LoL'de hâlâ ban dalgası devam ediyor mu arkadaşlar? Script açacağım ona göre. Bir de TR ya da West arasında fark var mı? Yani West de hiç denemedim. West de açsam ban yer miyim?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Yok kanka onu demiyorum ya tr de sc kullandım da 2 maç sonra ban yedim west de açsam yer miyim onu öğrenmek istiyorumSelam öncelikle west ile tr arasında çok fark yok neden mi? tr oyuncular tr suncusundan çıkıp west e kaçınca oradada 3 maçın 2 sinide tr oyuncusu geliyor onun haricinde biraz fazla pingin olur atıyorum tr de 10 alırken westte 50 ms falan alırsın sana tavsiyem tr ye devam.
Ya agam şimdi sana şöyle söyleyeyim TRde saçma reportlardan dolayı çok fazla göz gezdiren yok bundan dolayı TR de ban yeme olasılığın daha düşük West te adamlar reportlarken mantıklı reportlama daha fazla oldğundan ban yiyebilirsin.Yok kanka onu demiyorum ya tr de sc kullandım da 2 maç sonra ban yedim west de açsam yer miyim onu öğrenmek istiyorum