Süper Üye
Ahahaha teşekkürler bunu iltifat olarak alıyorumsen tam bir profesyonel cheater olmuşsun kardeş.
Ahahaha teşekkürler bunu iltifat olarak alıyorumsen tam bir profesyonel cheater olmuşsun kardeş.
ya ben de steam pubg de aynı şekilde oynuyorum. hesabı globelde sıralamya da soktum. orada durum biraz farklı herkes hile zaten de sabır işte. tabi ban yedi sıralamaya girdikten sonraki sezon. hilenin güncelleme durumuna bakmadan oyuna girince ban yedimAhahaha teşekkürler bunu iltifat olarak alıyorum![]()
İnternet kafede oynamak diyebilirimsen de haklısında ozaman başka bir şey var denediğiniz. hwid ban yememek için ne yapıyorsunuz bizim bilmediğimiz açıklarsanız müteşekkir oluruz
Arkadan wallhack olduğunu gören biri seni izlemeye başladığında ne yapıyorsunİnternet kafede oynamak diyebilirim![]()
Nasıl açtın diyor. Siteyi gösteriyorum sende kayıt ol kullan diyorum xdArkadan wallhack olduğunu gören biri seni izlemeye başladığında ne yapıyorsun![]()
Ahahahahha bunu deniycemNasıl açtın diyor. Siteyi gösteriyorum sende kayıt ol kullan diyorum xd
Kitap yaz alıp okuyalım la eli öpülecek adamsın vesselamsen tam bir profesyonel cheater olmuşsun kardeş.
O seviye yani. Hile üreticileri arkadaşı ekibe davet etmeliKitap yaz alıp okuyalım la eli öpülecek adamsın vesselam
Doğru baksana adam hile gurmesi çıktıO seviye yani. Hile üreticileri arkadaşı ekibe davet etmeli
Yazdıkları tamamen doğru yalnız. Bu şekilde oynayan kolay kolay ban yemez eğer sistem hile programı algilamazsaDoğru baksana adam hile gurmesi çıktı![]()
Kanka chams ne oluyor ?şahsen eğlencesine oynadığım için ban yesem umrumda olmaz. o yüzden 4 gündür günde 10 15 maç atıyorum şuanlık bir sorun yokcan barını kaldırıyorum çünkü chams legit oynamak için birebir.
Ban yemek eğer hwid değilse çok problem olmaz. Can sıkan hwid banşahsen eğlencesine oynadığım için ban yesem umrumda olmaz. o yüzden 4 gündür günde 10 15 maç atıyorum şuanlık bir sorun yokcan barını kaldırıyorum çünkü chams legit oynamak için birebir.
sen ne anlatıyon kanka daha valo kek e erişemiyorsun-hesap değiştirerek oynayın
-gupro spoofer gibi her restart'ta oto spooflayan spooflar kullanın
-2 günde bir modem res + format
-hiç bir oturum gmail,hotmail açmayın one drive kullanmayın gmail kullanmayın
ben bunları yapıyorum genelde