大 Yami Yugi
Uzman Üye
Lulu, Nami, Leo
Kanka vuran bir şeyler al, Lux gibi.Merhabalar,
LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
I will try to play mid lane, thanks.I would recommend migrating to mid lane, getting to know the game more the bot lane is very locked.
Elektrik ver rünüyle çok güzel oynanıyor bu dediğiniz ikili, lucian 2. lv'da alev atıyor.Nami-Lucian ikilisi earlyde müthiş hasar çıkartıyor.
arkadaş sc kullanmadan oynuyor yoksa dediğin çuk otururDostum scli sup diyorsan nati 1 2 tane q kacıyor sadece cok güzel ben oynuoyom aşırı iyi bide yanına sc adc bul yeter
Hesabı gold ligine atayım script'i bi denemek istiyorum, kullanırken hwid ban atma olayı var mı acaba biliyor musun ?arkadaş sc kullanmadan oynuyor yoksa dediğin çuk oturur
lolde hwid diye bir olay yok fakat loaderda flag var hileyi kullanmadan önce vanguardı kapat ve kullandıktan sınra herşeyi sil yoksa valorantta ban yiyebilirsinHesabı gold ligine atayım script'i bi denemek istiyorum, kullanırken hwid ban atma olayı var mı acaba biliyor musun ?
hilelimi oynıcaksın hılesızmıMerhabalar,
LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
hileisz oynuyormuşhilelimi oynıcaksın hılesızmı
Şuanda hilesiz oynuyorum da birkaç güne script denemeyi düşünüyorum.hilelimi oynıcaksın hılesızmı
Don't use it in your main, there's always a risk of getting banned.Şuanda hilesiz oynuyorum da birkaç güne script denemeyi düşünüyorum.
Blitzcrank önermem. Q larin fazla iyi değil.Şuanda hilesiz oynuyorum da birkaç güne script denemeyi düşünüyorum.
Should i use different ISP or no need ?Don't use it in your main, there's always a risk of getting banned.