max tr seviyesi ama hakını verenlerde var yanifarklı başlayanlarda bozuyor sırf süreler yüzünden
evet bazıları kötü ama en iyi leri dediğim çukur 3 kuruşTR de diziler bence gerçekten çok kötü izlemeye değmez 2.5 saat çalıyo hayattan
çok haklısınız bu hep böyle bunun artık değişmesi yada birileri tarafından yeni bişeylerin bulunması lazımHep aynı şeyler var. zengin kız fakir oğlan ya da tersi. Tüm yaz dizileri böyle şuan türk dizilerinde konu olarak farklı cok az dizi var.
Bence o dizide kurtlar vadisi ile yaz dizisi harmanlanmış hali.valla EDHObitmeseydi o derdim ama şuan sadece üç kuruş diyorum![]()
![]()
ama sonu saçma oldu edho nun bi fragman yayınladılar sonra vazgeçtiler afalladılar sankiBence o dizide kurtlar vadisi ile yaz dizisi harmanlanmış hali.
Bana da o hissiyatı verdi.ama sonu saçma oldu edho nun bi fragman yayınladılar sonra vazgeçtiler afalladılar sanki
devamı çekilirsede izleniceğini hiç sanmıyorumBana da o hissiyatı verdi.
Yabancı diziler bölüm başı ortalama 40dk oluyor ve gayet ıyı bır sure. Fakat tr dizileri film mi dizi mi belli değil bölüm başı 2-3 Saat oluyor. Bu yüzden saçmalamaları çok normal töre ve aşk Türkiye'de çok popüler.merhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
İzlemem artık.devamı çekilirsede izleniceğini hiç sanmıyorum
çok doğru dostum adamlar resmen saçmalamak için kendilerine süre ayırmıslar gıbıYabancı diziler bölüm başı ortalama 40dk oluyor ve gayet ıyı bır sure. Fakat tr dizileri film mi dizi mi belli değil bölüm başı 2-3 Saat oluyor. Bu yüzden saçmalamaları çok normal töre ve aşk Türkiye'de çok popüler.