Türkiye'deki TV dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bazıları güzel bazıları gerçekten iğrenç yani hep aynı seyler. Bir de uzun olmasa 2 saat

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
Alparslan Büyük Selçuklu ve bir miktar kuruluş osman kafi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
zengin kız fakir oğlan . töre . aşk . t**av*z ve aşiret dışında hiçbir şey yok bazıları kaliteli çok iyi başlıyor fakat sonra bozuyor

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Başlarda güzel olabiliyor sonra saçmalıyorlar ara ara saçmalık oluyor ama göze batmıyor ama uzaması için çok saçmaladıkları oluyor

♥Crayz Girl♥
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
şimdi yaz geldiği için zengin erkek fakir kız olucak demedi deme

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Güzel olanlar eskilerde kaldı hep ezel behzat ç kvp vs. Şuankilerin hepsi aynı konu aynı oyuncular aynı saçmalıklar zeka gerilemesine sebep olabilcek derecede saçma yani izleme

Üye
4 HİZMET YILI
ise yaramaz ya yabanci filimler daha güzel knk

Üye
4 HİZMET YILI
aynı konu, çok süre, saçma hikaye işleyişi ve çok fazla hata akıl sır ermiyor yönetmenlerimize senaristlerimize ve bunları izleyenlere

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
aşırı ve aşırı cringe geliyor bana türk oldgumuz heryerde belli oluyor filmlerimiz dizilerimzle

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hakim olduğu kitle 40+ yaş veya 18 yaş altı üzerine oynamayı bırakıp mantıklı ve senaryoya bağlı diziler yapılırsa iyileşebilecek bir sektör.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
holding sahibi erkek güzel orta halli bi yaşam süren bi kız aşk yaşarlar finalde evlenirler bitti bukadar tr dizileri :d

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu ülkede şu zamanda yapılan hiçbir dizi izlenmez eskiden aile nasıl olunur sokak rajonu nedir adap nedir onu gösterirdi diziler herşeyin bir usulü erkanı vardı şimdi ne ar var ne edep o onun karısını düdüklüyo o onu aldatıyor saçma sapan şeyler dönüyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
It is impossible not to be silly when the time is long. It always breaks the heads in the series that start logically and with quality

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bazılarının başlangıçları güzel olabiliyor fakat gereksiz uzamalar ve aşırı cringe sahnelerden dolayı şahsen izlenmez diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...