Türkiye'deki TV dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hepsi boş, izlenmeye değmez diziler. Güzel bir yapım yok.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence Türk halkının çoğunluk kısmına uygun tv programları.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kurtlar vadisi ilk 97 den sonra türkiye de dizi diye bi şey kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yabancı dizileri izledikçe bizimkilere ekmek su veresi gelmiyor insanın o kadar boş sıkıcı

Üye
4 HİZMET YILI
bence saçmalıktan ibaret birkaç dizi haricinde o da galip derviş behzat ç gibisi gibisinden

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
KV den sonra çöp oldu aga NOT: Çakırı ölümünün yıldönümünde rahmetle anıyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hep aynı şeyler var. zengin kız fakir oğlan ya da tersi. Tüm yaz dizileri böyle şuan türk dizilerinde konu olarak farklı cok az dizi var.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hep aynı şeyler var. zengin kız fakir oğlan ya da tersi. Tüm yaz dizileri böyle şuan türk dizilerinde konu olarak farklı cok az dizi var.
çok haklısınız bu hep böyle bunun artık değişmesi yada birileri tarafından yeni bişeylerin bulunması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
Yabancı diziler bölüm başı ortalama 40dk oluyor ve gayet ıyı bır sure. Fakat tr dizileri film mi dizi mi belli değil bölüm başı 2-3 Saat oluyor. Bu yüzden saçmalamaları çok normal töre ve aşk Türkiye'de çok popüler.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yabancı diziler bölüm başı ortalama 40dk oluyor ve gayet ıyı bır sure. Fakat tr dizileri film mi dizi mi belli değil bölüm başı 2-3 Saat oluyor. Bu yüzden saçmalamaları çok normal töre ve aşk Türkiye'de çok popüler.
çok doğru dostum adamlar resmen saçmalamak için kendilerine süre ayırmıslar gıbı :D

Üye
4 HİZMET YILI
evet konuda çok haklısınız aşk filmleri yoğun bu aralar keşke biraz aksiyamda olsa :)

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
evet dediğine katılıyorum eskiden daha çok izlenirdi korku filmi maceralı aksiyonlu komedi filmi eskiden daha çok sevilerek izlenirdi ama malesef şimdi öyle değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...