- Yasaklandı
- #1
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Arkadaşlar Setupta bu hatayı alıyorum çözümünü nasıl yaparım internetten indirdiğim dying light ler hep böyle nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
knk çözümü buldum windows tan kaynaklanıyormuş windows 7 attım düzeldikanka temp gibi yerleri temizlemeyi denermisin
oyun indir vip ten indirdimVarsa farklı bir sürücüye yüklemeyi denediniz mi? Mesela D'ye yüklüyorsunuzdur, C'ye yüklemeyi deneseniz.
Bu arada gog-games.com'dan mı indirdiniz yoksa başka bir siteden mi?
sürücüleri güncelleştirdimdriverları güncellemeyi deneyin
knk nasıl indiriyoruz indirme değişikCMD'yi yönetici olarak başlayıp SFC/SCANNOW komutuyla, taramayı bitirip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin?
Edit. Ayrıca %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizler misin. Forumda otomatik temizleyici vardı. Bende de benzer sorun vardı. Tüm kalıntıları silip,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburadan indirdiğim kurulmuştu ama bilemeyeceğim.
sürücüleri güncelleştirdim
formattan kaynaklanırmı acaba windows 10 kullanıyorum microsoft kendi sitesinden indirdim
Post automatically merged:
knk nasıl indiriyoruz indirme değişik
Online varmıWindows'u bende orjinal kullanıyorum onunla bir alakası yoktur. Öncelikle dediğim taramayı CMD'de yap. Yeniden başlat, tekrar dene olmazsa.
Açık söyleyim, bu gönderdiğim sitede Zippyshare yazan yere tıklayıp IDM ile 56 part oyun indirmiştim. Bu zor kısım ama indir.vip'in orjinali aslında burada.
Onun dışında uğraşamam 56 partla dersen ve başka linklerde indirmek istersenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsitesini öneririm.
Online varmı
knk olmadı galiba windows sorunluC:\Windows\System32\MSVCP110.dll
C:\Windows\System32\MSVCR110.dll silin,
aşağıdakileri 32 bit ve 64 bit olarak yükleyin.
PC Onarım Aracını çalıştırın. Bir süre PC iç sorunları nedeniyle oyunla ilgili sorunlarla karşılaşmaya başladığınız için aracı çalıştırmak, Windows PC ile ilgili tüm hataları düzeltmenize, bozuk Windows sistem dosyalarını ve diğerlerini onarmanıza yardımcı olacaktır.
knk çözümü buldum windows tan kaynaklanıyormuş windows 7 attım düzeldikanka temp gibi yerleri temizlemeyi denermisin