Bence bc adc ye cekmeyi ayarla doclamayı kapat reportlanmazson adc yi q la paso cekcekScript kullanan arkadaşlara daha önce "Hangi karakter favoriniz?" diye bir soru sorulmuştu.
Favoriniz olsun olmasın sizin için yakalanma oranı en düşük olan karakter hangisi?
öyle bi şampiyon yok dodgeyi kapasan bile skill atış şeklinden oynayışından bile anlaşılabiliyor istediğin gibi kullanabilirsin scripti zaten şuan ud scriptScript kullanan arkadaşlara daha önce "Hangi karakter favoriniz?" diye bir soru sorulmuştu.
Favoriniz olsun olmasın sizin için yakalanma oranı en düşük olan karakter hangisi?
Bu süre ne kadar sürüyor bilginiz var mı?Yani fark eden bir şey olacağını düşünmüyorum inject ettikten sonra hero önemli değil ban atacaklarsa her türlü atıyorlar.
süre yok ban dalgası varken o hesapla oyun oynamazsan hiç yemezsin riota baglı o durumBu süre ne kadar sürüyor bilginiz var mı?
scrıpt bende kulanmayı dusunuyorum ama korkuyorumScript kullanan arkadaşlara daha önce "Hangi karakter favoriniz?" diye bir soru sorulmuştu.
Favoriniz olsun olmasın sizin için yakalanma oranı en düşük olan karakter hangisi?