arkadaşlar scriptle nasıl oynamam gerekiyor ne yapmam lazım adam kesebilmem için ben hiç adam kesemıyorum hep feedliyorum script varken utanıyorum bu durumdan lütfen yardımcı olun yalandan ban yicez bide adam kessem neyse 0-10 gidiyom maçlarda 
Yok kanka oynamayla alakası yok bence scriptsiz daha iyi oynuyorum valla cözemedimbiraz oyna alışırsın
Kanka sürekli script'e güvenme. Manuel olarak senin de el atman gereken durumlar oluyor, zaten script sadece sana yardım ediyor. Yoksa yine oyun bilgisi nasıl oynaman gerektiğini kendin çözüp, yapacaksın. https://memoryhackers.org/konular/w...rlar-rehber-how-to-use-wsreborn-guide.266548/ bu linkten script'in detaylı olarak ne işe yaradığına bakabilirsin.arkadaşlar scriptle nasıl oynamam gerekiyor ne yapmam lazım adam kesebilmem için ben hiç adam kesemıyorum hep feedliyorum script varken utanıyorum bu durumdan lütfen yardımcı olun yalandan ban yicez bide adam kessem neyse 0-10 gidiyom maçlarda![]()
Dostum sc tek başına sana oyunu kazandırmaz ama oyun bilgin iyi ise gerçekten çok kolaylaştırır zaten %90skill yemiyosun böylece doğru pozisyon alıp takımınka oynarsan kazanırsınarkadaşlar scriptle nasıl oynamam gerekiyor ne yapmam lazım adam kesebilmem için ben hiç adam kesemıyorum hep feedliyorum script varken utanıyorum bu durumdan lütfen yardımcı olun yalandan ban yicez bide adam kessem neyse 0-10 gidiyom maçlarda![]()
Ben jinx ile uzun süre oynadım cait banla ve alŞimdi sen tf lerde felan sadece space basıp ölüyorsan normal. Sc yapabilceği her şeyi yapar fakat nerede, ne zaman girceğin senin elinde. Bunun içinde oyun bilgininin iyi olması lazım aldığın heronun 1v1 de mi güçlü, earlyde mi güçlü yoksa latede mi güçlü, veya şu itemi aldıktan sonra mı güçlü basit bi örnek vereyim mesela. Sen kayleyi alıp earlyde trade girersen kaybedersin çarın hasarı yok zaten early gamede. Karşındaki adama da bakıcaksın. Sana tavsiyem jinx oynaman sc'ye yeni başlayanlar için çok iyi hero bence w+auto attack bu kadar başka bi mekanizması yok birde oyunu takip et başka lanede canı az adam gördüğün zaman ulti at. Tutar tutmaz burada haritayı kontrol etmek önemli. Bol şanslar dostum.
Kesinlikle öyle oyun bilgisi mekanikten çok daha önemliSadece script yeterli degil zaten sakino lmak ve oyun bilgisine sahip olmak gerekiyor. Ben de aynı hatayı yapıyordum. Script her şeyi halledecek sanıyordum ama iş öyle olmuyor![]()
İlk başladığımda ben de ne yaptığımı bilmiyordum ama antrenman moduna girip biraz da İngilizce varsa menüyü inceleyebilirsin scripti ayarlayabilirsin oyun tarzına göre alıştıkça ve oynadıkça her maç daha iyi olduğunu göreceksin kendine göre tuş atamaları yapabilirsinarkadaşlar scriptle nasıl oynamam gerekiyor ne yapmam lazım adam kesebilmem için ben hiç adam kesemıyorum hep feedliyorum script varken utanıyorum bu durumdan lütfen yardımcı olun yalandan ban yicez bide adam kessem neyse 0-10 gidiyom maçlarda![]()
Dostum kesinlikle öyle antrenman yapıp kendin için doğru ayarları bulmalısınİlk başladığımda ben de ne yaptığımı bilmiyordum ama antrenman moduna girip biraz da İngilizce varsa menüyü inceleyebilirsin scripti ayarlayabilirsin oyun tarzına göre alıştıkça ve oynadıkça her maç daha iyi olduğunu göreceksin kendine göre tuş atamaları yapabilirsin
arkadaşlar scriptle nasıl oynamam gerekiyor ne yapmam lazım adam kesebilmem için ben hiç adam kesemıyorum hep feedliyorum script varken utanıyorum bu durumdan lütfen yardımcı olun yalandan ban yicez bide adam kessem neyse 0-10 gidiyom maçlarda![]()