0xc00007b hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar pc ye kurtarma yaptıktan sonra 0xc00007b hatasını almaya başladım çoğu programda ne yapmam gerek

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hatayı tam olarak nerede aldığınız ve kurtarmadan hemen sonra mı yoksa bir süre sonra mı başladığını yazar mısınız?

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Microsoft C++ redistribute paketlerini yükle framework paketlerini güncelle bunlar formattan snra silinen windowsun temel programlarıdır olmazsa çalışmaz

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Her şeyi formata bağlamayın hocam ya lütfen , brom eksik indirmelerin olabilir microsoft visual c ++ directx microsofot netframework güncel sürümlerini yüklemelisin bunların yüklemeden önce kurulu olanları sil çakışma yaratacaktır hangi program bu 0xc00007b hatasını veriyorsa o programı yönetici çalıştırmayı dene ek olarakta ccleaner indir regedit kısmına gir dosyaları temizle o düzeltecektir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu Hatayı Visual Studio 2019 indirerek çözmüştüm Dene çünkü bu hata dll ile alakası var
böyle dll leri zaten setupta visual studio indirdiğinden Sorun kalmıyor

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Microsoft Visual C++,Microsoft DirectX ve Microsoft.NET Framework Microsoft'un kendi uygulamasıdır. Düzgün çalışmadığı durumlarda güncel sürümlerinin yeniden yüklenmesi gerekebilir. Bunun için Denetim Masası'ndan Program Kaldır seçeneğine giderecek Microsoft Visual C++ adlı tüm çoklu program paketlerini kaldırın. Ardından DirectX ve Microsoft .NET Framework'ün güncel sürümlerini yükleyin. Diğer bir yol ise; 0xc00007b hatasını veren programları veya uygulamaları bilgisayarınızdan kaldırın. Daha sonra tekrar yükleyin. Programın çalışmasını sağlayan "exe" formatındaki dosyayı sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğiyle açmayı deneyin. Tüm bunlara rağmen sorun devam ediyorsa Windows güncellemelerinizi kontrol edin.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Bu Hatayı Visual Studio 2019 indirerek çözmüştüm Dene çünkü bu hata dll ile alakası var
böyle dll leri zaten setupta visual studio indirdiğinden Sorun kalmıyor
brom visual studio yu kurarken netframework , microsoft ettentials gibi programlar yükletiyor ondan dolayı çözüme kavuşmuş olman gerek şimdi visual studioyu kurmaya çalışsa uzun sürer

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bir görselin geçersiz formatı anlamına gelen 0xc00007b hatası, işletim sisteminin güncellenmesi veya sistemdeki programların güncellenen işletim sistemiyle uyum sağlayamadığında ortaya çıkar.
Peki bu hatayı nasıl çözeceğiz?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sorununun çözüme kavuşacağını düşünüyorum.
İyi forumlar

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bir çok yorum gelmiş hepsi doğru ama bunları topluca bilgisayarına kuran bi program var driver pack deneye bilirsin tüm eksiklerini indirip otamatik olarak kuruyor güncel olmayan sürücülerini güncelliyor

Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarında programlar eksik youtube de çözümleri war eksik programları yükleyip dll paketlerini de yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...