☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Abartmayın 50 lira 100 lirası bilgisayarındır 500 tl den çıkar 400 tl temizelektrik faturası 2 katı gelmiştir onun
Tek ekran kartı ile 37mh/s gayet iyi kanka.Overclock yaptımı acaba.Ve dediğin gibi kaç saat yaptı miningi37 MH/s cok az olmasına rağmen iyikazanmıssın pc miningde ortalama ne kadar süre açık kaldı ve elektrik faturası ne geldi belirtirsen sevinirim
knk RX 580 ile 80mh/s alanı biliyorum bana düşük geldiTek ekran kartı ile 37mh/s gayet iyi kanka.Overclock yaptımı acaba.Ve dediğin gibi kaç saat yaptı miningi
kardeşim sabaha kadar açık bırakmış gelmiştir 300 tl 500 tlAbartmayın 50 lira 100 lirası bilgisayarındır 500 tl den çıkar 400 tl temiz
Overclock yok herhangi bir voltaj ayarıyla da oynamadım faturada max 50-60 tl kadar bi kabarma oldu yani hala fazlasıyla kazançtayımTek ekran kartı ile 37mh/s gayet iyi kanka.Overclock yaptımı acaba.Ve dediğin gibi kaç saat yaptı miningi
WorthOverclock yok herhangi bir voltaj ayarıyla da oynamadım faturada max 50-60 tl kadar bi kabarma oldu yani hala fazlasıyla kazançtayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?