Onaylı Üye
evet o civardaYani 1 mbps 0.125 MB ediyor
8 Böl24 mbps kaç mb
Kral şu ip`lere bi dikkat edin ya
IP ile pek bir şey yapılamaz o hurafelere halen inanan var mı ya :dEyvallah reis de ip in gözüküyor bence sil fotoyu
Dikkatli Olmak İyi Değilmidir Ya Ev Adresine Falan Ulaşılıyor ?IP ile pek bir şey yapılamaz o hurafelere halen inanan var mı ya :d
İnternet servis sağlayıcısı izin vermeden hiç bir şey yapamazDikkatli Olmak İyi Değilmidir Ya Ev Adresine Falan Ulaşılıyor ?
ben turknet kullanıyorum bir sorun yaşamadım sitesinden ne hız alırım diye sorgulama yapıp hızını öğren ona göre karar ver . düşünürsen sana vereceğim kod ile bir ay bedava kullanırsın.TürkNet iyimi iyiyse yazın geçeriz ona boşuna buna para vermeyelim
sen kod kullandınmı sana verdilermi ?ben turknet kullanıyorum bir sorun yaşamadım sitesinden ne hız alırım diye sorgulama yapıp hızını öğren ona göre karar ver . düşünürsen sana vereceğim kod ile bir ay bedava kullanırsın.
Evet ben de arkadaşımın koduyla üye olmuştum. bir ay bana ve bir ay ona bedava kullanım verdiler.sen kod kullandınmı sana verdilermi ?
Eğer sitede aktif olucaksan yazın alırım kodunu kullanırımEvet ben de arkadaşımın koduyla üye olmuştum. bir ay bana ve bir ay ona bedava kullanım verdiler.
tabiki kardeşim buralardayız allahın izniyle.Eğer sitede aktif olucaksan yazın alırım kodunu kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?