Üye
10 bin tl kadar bütcem var monitor dahil önerebilceğiniz kasa varmı?
İleriye dönük değişiklikler yapabilecek bi sistem istiyorum ne ramından ne cpu nede gpu dan kısalım hepsi birbirini tamamlasın ben para buldukca ustune surekli eklemeler yapıcam zatenpc creator siteleri var bilesenleri inceleyerek tasarlayabilirsin ama hedefin nedir ekran karti haricinda islemcini mi yuksek tutmak istiyorsun ileride ramlerini gelistirebilirsin ornegin ramlerden kisip ekran kartina butce ayirmak gibi ufak degisiklikler yapabilirsin
monitor harici bir sistem toplamani oneririm ileride degisiklik yapacaksan su anki bilgisayarinin monitorunu kullan bir sure en az 2 bin tl zarardan kurtulursun ilk etaptaİleriye dönük değişiklikler yapabilecek bi sistem istiyorum ne ramından ne cpu nede gpu dan kısalım hepsi birbirini tamamlasın ben para buldukca ustune surekli eklemeler yapıcam zaten
Şöyle rahat ettiricek ortalama bir sistem min kaç tl'ye gelir tahminen ?monitor harici bir sistem toplamani oneririm ileride degisiklik yapacaksan su anki bilgisayarinin monitorunu kullan bir sure en az 2 bin tl zarardan kurtulursun ilk etapta
önerebileceğin bir site varmı veya kasa link atsanmonitor harici bir sistem toplamani oneririm ileride degisiklik yapacaksan su anki bilgisayarinin monitorunu kullan bir sure en az 2 bin tl zarardan kurtulursun ilk etapta
Hangi oyunları hangi grafik kalitesinde oynamak istediğine bağlıŞöyle rahat ettiricek ortalama bir sistem min kaç tl'ye gelir tahminen ?
Yeni nesil oyunlarda BF5 yada cod'un yeni oyunları gibi orta-üst grafik seçenekleriyle +60 fps alsam yeter.önerebileceğin bir site varmı veya kasa link atsan
Hangi oyunları hangi grafik kalitesinde oynamak istediğine bağlı
gidip sorarsanda söyleyebilirler illa tanıdığa gerek olduğunu sanmıyorumbaşkan vatan'da tanıdıgın varsa stokta 1 adet kalan ürünleri indirimli veriyorlar bilgin olsun
amd güvenilir değil ??? iyimişİlk tavsiyem amd alma pek güvenilir değil. Monitörü 240 hz en kötü 144 hz al. Islemci olarak yeni nesil oyunlarda sorun yasamak istemiyorsan i7 10000+ al. Ekran kartı olarak 1660 ti al 1650 ile arasında ciddi fark var bu ucunu hatta islemciyle ekran kartina para harca