10.000₺ bütçeyle bilgisayar önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
pc creator siteleri var bilesenleri inceleyerek tasarlayabilirsin ama hedefin nedir ekran karti haricinda islemcini mi yuksek tutmak istiyorsun ileride ramlerini gelistirebilirsin ornegin ramlerden kisip ekran kartina butce ayirmak gibi ufak degisiklikler yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
8 gb ram yeter hala bana yetiyor opera gx kullanıyorum ama 16 çok rahatlatır sistemi yayın öncelikli ise işlemcini yüksek tut ryzen 5 2600 X güzel

Üye
5 HİZMET YILI
pc creator siteleri var bilesenleri inceleyerek tasarlayabilirsin ama hedefin nedir ekran karti haricinda islemcini mi yuksek tutmak istiyorsun ileride ramlerini gelistirebilirsin ornegin ramlerden kisip ekran kartina butce ayirmak gibi ufak degisiklikler yapabilirsin
İleriye dönük değişiklikler yapabilecek bi sistem istiyorum ne ramından ne cpu nede gpu dan kısalım hepsi birbirini tamamlasın ben para buldukca ustune surekli eklemeler yapıcam zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İleriye dönük değişiklikler yapabilecek bi sistem istiyorum ne ramından ne cpu nede gpu dan kısalım hepsi birbirini tamamlasın ben para buldukca ustune surekli eklemeler yapıcam zaten
monitor harici bir sistem toplamani oneririm ileride degisiklik yapacaksan su anki bilgisayarinin monitorunu kullan bir sure en az 2 bin tl zarardan kurtulursun ilk etapta

Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ryzen 5 with 2gb graphic card 8gb ram i think this will be better pc

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
itupya var hazır sistemleri de var bakabilirsin..ama monitör parası yerine işlemcini yyada rami yükseltmen daha iyi olacaktır..ama monitör yoksa ilerde ram yükseltirsin..

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
@hast222 kesinlikle hakli soyledigim gibi kullandigin monitor ile idare etileride yukseltecegini soyluyorsun monitoru yukseltirsin adam akilli bir monitor 2000tl

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
öncelikle işlemcini ve ramini iyi tut ram minimum 16 olsun çok rahat olmak için yok idare etsin yeter diyorsan 8 de ideal ram kesinlikle intel alma ryzen 5 2600x olabilir ryzen 3 3600x olabilir ekran kartın rtx 2060 alabilirsin yani ben bunları önerririm ram işlemci ve ekran kartı kısmında

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
itopyaya bir gir bak fiyatlarina butceni zora sokmadan ortalama bir sistem cikartirsin hocam rahat ettirir oyunlarda monitorden kis kendini

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
webteknonun son videolarında vardı bakmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
başkan vatan'da tanıdıgın varsa stokta 1 adet kalan ürünleri indirimli veriyorlar bilgin olsun

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
itopyadaki hazır sistemlere bak hepsi iyi sistemler

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
iventus dan elraen pc al bence fiyatı da uygun

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
İlk tavsiyem amd alma pek güvenilir değil. Monitörü 240 hz en kötü 144 hz al. Islemci olarak yeni nesil oyunlarda sorun yasamak istemiyorsan i7 10000+ al. Ekran kartı olarak 1660 ti al 1650 ile arasında ciddi fark var bu ucunu hatta islemciyle ekran kartina para harca
amd güvenilir değil ??? iyimiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...