- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
aynen oyun içinbence amd sistem toparlanmalı ama oyun üzerine kurulacaksa pc
aynen oyun içinbence amd sistem toparlanmalı ama oyun üzerine kurulacaksa pc
aynen bende bu tarz bişi düşünüormr7 3700x
x570 asus
rtx 2070s
gerisi bütcene göre ayarlıyabilirsin
böyle bir sistem seni 5 sene götürür
vatan pc den toplatıcam eyw yorum içinaga bak istersen karşılaştır ama donanım arvişi daha iyi adam unlost topladığı bilgisiyarı ucuza yapmışdı
bendeyukarıdada belırtıldıgı gıbı dostum oyun oynayacaksan amd sıstem toplamalısın. 10000 fısek gıbı sıstem toplarsın sıstem onerılerınde benım bır konum var dılersen ordan bakabılırsın
böyle bir sistem oyun ve rendeer için gayet performansı yuksek bir pc olur 3600 mhz ram m2 ssd alırsan deme keyfine bu bütçeyle bu sistemden asağısını almaaynen bende bu tarz bişi düşünüorm
mouse klavye var monitor için 1k - 1.5k arası ayırabilrmEn az 3bin lirasını çevre ekipmanlarına (monitör klavye vs) harca. kasaya birsürü para harcayıp diğerlerini sallarsan farketmeden oyundan alacağın zevkten feragat edersin.
Donanımdan da tam anlamıyorsan dh de hazır pcler var onlardan öneririm bütçene göre.
1.2k monitor alsam 8900 civarı bence işlemci bi üst model alabilrmEkli dosyayı görüntüle 36045
önerim budur dostum
144 hz aoc monıtor onerebilirimmouse klavye var monitor için 1k - 1.5k arası ayırabilrm
bu fiyatlar suan geçerli değil sanırsam guncelmi bu fiyatlar1.2k monitor alsam 8900 civarı bence işlemci bi üst model alabilrm![]()
hocam viewsonic şöyle bi tane var =144 hz aoc monıtor onerebilirim
bende arayış icerisindeyim ama bütcem o kadar degil olsa hiç kacırmam
Post automatically merged:
bu fiyatlar suan geçerli değil sanırsam guncelmi bu fiyatlar
evet gayet kaliteli monıtorhocam viewsonic şöyle bi tane var =
VİEWSONİCBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bütçemi aşıyor aga bu 10k içinde monitör dahil etmem lazım teşekkürler paylaşım içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Monitör ve power ve sıvı sogutma ekli degildir.Ben oyun odaklı düşündüm
dostum sadece oyun için istiyorsa intel kesinlikle bununla ilgili bir çok test var izleyebilirsin birçok büyük test siteleride oyun için intel diyor önceki nesil işlemcilerde amd oyun anlamında çok gerideydi şu an amd render de önde oyun alanında da intele yaklaştı ama hala gecemedi.aynen oyun için
işten anlıyan kendini belli ediyor aga adam 10k sisstem toplamıs gtx 1070 koymus allahım yaRayzen 7 serisi işlrmci
Rtx yongası.
165. Hz monitör
Tavsiye ederim
ryzen 7 serisi 5 serisine nazaran biraz daha pahalı gpu da rtx 2070ti veya 2070super düşünüorm gpu dan kısım işlemci gidilebilir mi oyun içinRayzen 7 serisi işlrmci
Rtx yongası.
165. Hz monitör
Tavsiye ederim
belki 1070 seviyor ?işten anlıyan kendini belli ediyor aga adam 10k sisstem toplamıs gtx 1070 koymus allahım ya