[10.18] EnsoulSharp (l#) League Of Legends Script | January 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bilen biri söyleyebilir mi database haricindeki scriptler nerede ?

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dau Hong AIO

- Fix Jhin R (just press and hold T for ulti). - Add anti Dissconnect to Jayce and Khazix.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Neredeyse yüzlerce script paylaşılıyor bazıları o kadar kötü ki hepsinin iyi olduğunu bilemem zaten scriptle girmiyorum databasede olanları kullan en iyi çalışanlar orda oluyor

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Neredeyse yüzlerce script paylaşılıyor bazıları o kadar kötü ki hepsinin iyi olduğunu bilemem zaten scriptle girmiyorum databasede olanları kullan en iyi çalışanlar orda oluyor
Draven için jhin için önerebiliceğin script yok mu peki ? Paylaşılanlar nerede paylaşılıyor ?
Post automatically merged:

Birde 2-3 ay ban yedirtmeyen bir script sitesi önerdin o nasıl satın alınabilir ? Dostum gerekirse ciddi anlamda sana parasal bir destekte bulunayım benimle ilgilen. Senelerdir script kullanan biriyim keyifçi bir adamım birşeylerde sorun yaşayınca çıldırıyorum yardımcı olursan ne istiyorsan çekinme söyle

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Draven için jhin için önerebiliceğin script yok mu peki ? Paylaşılanlar nerede paylaşılıyor ?
Post automatically merged:

Heniz Draven paylaşılmadı jhin için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Birde 2-3 ay ban yedirtmeyen bir script sitesi önerdin o nasıl satın alınabilir ? Dostum gerekirse ciddi anlamda sana parasal bir destekte bulunayım benimle ilgilen. Senelerdir script kullanan biriyim keyifçi bir adamım birşeylerde sorun yaşayınca çıldırıyorum yardımcı olursan ne istiyorsan çekinme söyle

Ben öyle birşey demedim dostum sadece private scriptler var dedim onlarda yama başı 100-300 dolar arası diyorlar

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ban atan şey hile değil "HotFix" bu arada hotfix olmadan kullanıma sunulabilirse yamadan yamaya veya ban dalgasına kadar oynayabiliriz bence

Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
selamlar ellerine sağlık benim bir sorunum vardı hotfix linkine tıklıyorum fakat site yükleniyorda kalıyor

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1565711719494.png

@SerseriMaymun Hocam bu hatayı alıyorumda yardımcı olurmusun

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Evet game klasörünün içine attım hatta bu hatayı verdikten sonra 1-2 kere daha attım

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tamam düzelttim

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Normal indi bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...