Uzman Üye
download hotfix and copy + paste riotgames\lol\gameNot work 9.15? or how to run it? ensou say Unsupported version league of legends
download hotfix and copy + paste riotgames\lol\gameNot work 9.15? or how to run it? ensou say Unsupported version league of legends
Dau Hong AIO
- Fix Jhin R (just press and hold T for ulti). - Add anti Dissconnect to Jayce and Khazix.
Draven için jhin için önerebiliceğin script yok mu peki ? Paylaşılanlar nerede paylaşılıyor ?Neredeyse yüzlerce script paylaşılıyor bazıları o kadar kötü ki hepsinin iyi olduğunu bilemem zaten scriptle girmiyorum databasede olanları kullan en iyi çalışanlar orda oluyor
Birde 2-3 ay ban yedirtmeyen bir script sitesi önerdin o nasıl satın alınabilir ? Dostum gerekirse ciddi anlamda sana parasal bir destekte bulunayım benimle ilgilen. Senelerdir script kullanan biriyim keyifçi bir adamım birşeylerde sorun yaşayınca çıldırıyorum yardımcı olursan ne istiyorsan çekinme söyleNeredeyse yüzlerce script paylaşılıyor bazıları o kadar kötü ki hepsinin iyi olduğunu bilemem zaten scriptle girmiyorum databasede olanları kullan en iyi çalışanlar orda oluyor
Draven için jhin için önerebiliceğin script yok mu peki ? Paylaşılanlar nerede paylaşılıyor ?
Post automatically merged:
Heniz Draven paylaşılmadı jhin için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Birde 2-3 ay ban yedirtmeyen bir script sitesi önerdin o nasıl satın alınabilir ? Dostum gerekirse ciddi anlamda sana parasal bir destekte bulunayım benimle ilgilen. Senelerdir script kullanan biriyim keyifçi bir adamım birşeylerde sorun yaşayınca çıldırıyorum yardımcı olursan ne istiyorsan çekinme söyle
Kusura bakma dostum yanlış anlamışım tamamdır. Hanbot free mi peki ? Onun hakkında ne düşünüyorsun ?Ben öyle birşey demedim dostum sadece private scriptler var dedim onlarda yama başı 100-300 dolar arası diyorlar
ensoul kullan hanbot hem paralı hemde 2 3 oyunda ban atıyorKusura bakma dostum yanlış anlamışım tamamdır. Hanbot free mi peki ? Onun hakkında ne düşünüyorsun ?
I download hotfix and go to D/lol/game and paste this.download hotfix and copy + paste riotgames\lol\game
hotflix i yerleştirdin mi ?
onu tam bilmiyorum ben daha hotfix i bile yükleyemedim -_-Evet game klasörünün içine attım hatta bu hatayı verdikten sonra 1-2 kere daha attım
hotflix i nasıl indirdin ? ben basıyorum açılmıyorTamam düzelttim