Uzman Üye
sizce ne kadar tutar bunlar hocam?AMD Ryzen 5 5500
Galax RTX 3060 Ti
Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4
MSI H310M PRO
MLD 500 GB M300 SSD
kankam o arkadaşın size önerdiği işlemciyi değil de 5600x'i almaya çalışın daha üst düzey bir işlemcidir ve seni uzun süre götürürsizce ne kadar tutar bunlar hocam?
5600X alırsa kasa güç kaynağı vs. parası yetmez .kankam o arkadaşın size önerdiği işlemciyi değil de 5600x'i almaya çalışın daha üst düzey bir işlemcidir ve seni uzun süre götürür
.....kankam o arkadaşın size önerdiği işlemciyi değil de 5600x'i almaya çalışın daha üst düzey bir işlemcidir ve seni uzun süre götürür
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap1k daha ekle bunu al en iyi fiyat performans sistem aynen bu sistem fiyat performans çok iyi
monitörde olsun enaz 75 HZMerhabalar hocam. Sadece kasa mı istiyorsunuz monitor de olacak mı ? Klavye mouse olmasa da olur demişsiniz ama monitöre göre size bir öneride bulunacağım.
knka ben geçen sene bu zamanlarda ütopyadan aldım gayet memunum ordan hazır toplama sistem veya kendin toplayabilirsinArkadaşlar 10 Bin TL'ye masaüstü toplama önerisi yazarmısınız Bayadır arıyorum güzel bişey bulursanız yazabilirseniz sevinirim
10 Bini aşabilir birazcık 15'e kadar MAKS 15 Bin olabilir
Klavye Mouse, Mousepad bulmasanızda sıkıntı yokŞimdiden teşekkürler
bunu görmüştüm iyi bence yaniBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu alabilirsin güzel f/p sistemi
Hocam şimdi ekran kartı olarak rx6500 xr yada 6700xt tercih edebilirsiniz ryzen 5500 16 gb ram ve bm450m anakart ile süeper bir sistem olurArkadaşlar 10 Bin TL'ye masaüstü toplama önerisi yazarmısınız Bayadır arıyorum güzel bişey bulursanız yazabilirseniz sevinirim
10 Bini aşabilir birazcık 15'e kadar MAKS 15 Bin olabilir
Monitor 75 Hz En az
Klavye Mouse, Mousepad bulmasanızda sıkıntı yokŞimdiden teşekkürler
Hocam bence 5500 yerine başka birşey terhih edilebilirHocam şimdi ekran kartı olarak rx6500 xr yada 6700xt tercih edebilirsiniz ryzen 5500 16 gb ram ve bm450m anakart ile süeper bir sistem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?