bence 3600x yada 3700x çok rahatlıkla besler ve performas bakımından daha üstHocam bence 5500 yerine başka birşey terhih edilebilir
karttan kısıp işlemciyi 5900x yapmak daha iyi olurAMD Ryzen 5 5500
Galax RTX 3060 Ti
Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4
MSI H310M PRO
MLD 500 GB M300 SSD
leptop cidden kötü ısınma derdi varbence 3600x yada 3700x çok rahatlıkla besler ve performas bakımından daha üst
Post automatically merged:
leptop almak pişmanlıktır eğer mobil çalışmıyosan ve oyun oynuyorsan asla leptop önerilmez
knk sadece ısınma değil bi sistem laptop a uyarlanınca %50 performans kaybı oluyoleptop cidden kötü ısınma derdi var
dediğin ekran kartı 7500 küsür para brokarttan kısıp işlemciyi 5900x yapmak daha iyi olur
harbi knk çok güzel sistemler var ama cumaları indirim geliyo o zamanda daha iyidostum itopya.com da hazır kasalar var çok uygun fiyata bir bak derim
tam bir fiyat performansArkadaşlar 10 Bin TL'ye masaüstü toplama önerisi yazarmısınız Bayadır arıyorum güzel bişey bulursanız yazabilirseniz sevinirim
10 Bini aşabilir birazcık 15'e kadar MAKS 15 Bin olabilir
Monitor 75 Hz En az
Klavye Mouse, Mousepad bulmasanızda sıkıntı yokŞimdiden teşekkürler
Eyvallah hocam uğraşmışsınız.tam bir fiyat performansBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaporta seviye bir pc fiyatıda çok uygun
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapindirimde bak bu efsane işte çerçeveside çok ince
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap1000hz optiği ile seni asla üzmez bu aslan(kullanıyorum)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuda gayet kaliteli 2 senedir kullanıyorum 1 kere bozulmadı arıza çıkarmadı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu kullanıyorum gayet hoş
siz bi bilgisayarı alın ondan sonra bana teşşekür edin bilgisayar veya monitör ile alakalı sorularınız sorunlarınız varsa dm bekliyorumEyvallah hocam uğraşmışsınız.
bana kalırsa kendin toplaman daha doğru olacak fakat şaşmaman gereken 3 önemli şey var işlemci ram ve nvme ssd bunlar iyi olacak yoksa 1 yıl sonra istediğin oyunları oynayamazsın ram 32 gb olması en doğrusu olur gelecek oyunları oynayabşlmen açısından ekran kartı o kadar önemli değilArkadaşlar 10 Bin TL'ye masaüstü toplama önerisi yazarmısınız Bayadır arıyorum güzel bişey bulursanız yazabilirseniz sevinirim
10 Bini aşabilir birazcık 15'e kadar MAKS 15 Bin olabilir
Monitor 75 Hz En az
Klavye Mouse, Mousepad bulmasanızda sıkıntı yokŞimdiden teşekkürler
| İşlemci: | AMD AM4 BOX RYZEN 5 5500 100-100000457 BOX |
| Ekran Kartı: | GAINWARD GTX1660TI GHOST 6GB NE6166T018J9-1160L |
| Anakart: | MSI A520M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart |
| Bellek: | XPG GAMMİX D30 8GB DDR4 3600MHZ CL16 AX4U36008G18I-SR30 KIRMIZI TEK MODÜL RAM |
| Depolama: | A-DATA DISK PCI-E 512GB NVME ALEG-700-512GCS |