Onaylı Üye
10kya alacagın bir sistem hiçbir konuda seni tatmin etmicek dostum maalesefklavye,mause,mausepad,kulaklık vesayre aldım ben sadece kasa ve donanımları almak kaldı 10k bütçeye önerirmisiniz güzel birşeyler genellikle lol atıyorum güzel fps almasını diğer oyunlardada kasmamasını istiyorum 165 hz monitor aldım bu yüzden
İşin üzücü kısmı 10k gibi büyük bir miktar para bile artık yeterli gelmiyorKlavye, mouse, mousepad, kulaklık vs. aldım ben. Sadece kasa ve donanımları almak kaldı. 10 bin bütçeye önerir misiniz güzel bir şeyler? Genellikle LoL atıyorum, güzel FPS almasını, diğer oyunlarda da kasmamasını istiyorum. 165 Hz monitör aldım bu yüzden
15kya bunun 3-4 katı kalitede laptoplar var 10kya alınabilecek en kötü kasalardan olabilir bu attığın linkteki kasaŞu anda 10k ya alabileceğin en iyi sistemlerden birini linkte paylaşıyorum oynayacağın oyunada bağlı ama ben 10k ya pc alacak olsam bunu tercih ederdim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bişey daha dicem bu donanım arşivi PC hocası gibi kanallar var YouTube da ayda bir sistem topluyorlar uyguna onları yakala benceKlavye, mouse, mousepad, kulaklık vs. aldım ben. Sadece kasa ve donanımları almak kaldı. 10 bin bütçeye önerir misiniz güzel bir şeyler? Genellikle LoL atıyorum, güzel FPS almasını, diğer oyunlarda da kasmamasını istiyorum. 165 Hz monitör aldım bu yüzden
fiyatlar çok saçma ilerliyor malesef. bi ara 70kları gören pcler 50k civarlarına kadar düştü. şimdi nerdeyse aynı pcleri 20k civarına satıyolar vesaire ama bu şartlarda 10k verip tatminkar bir kasa alabilir misin emin değilim.Klavye, mouse, mousepad, kulaklık vs. aldım ben. Sadece kasa ve donanımları almak kaldı. 10 bin bütçeye önerir misiniz güzel bir şeyler? Genellikle LoL atıyorum, güzel FPS almasını, diğer oyunlarda da kasmamasını istiyorum. 165 Hz monitör aldım bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?