Anakartın yanmış olabilir. Benimde kullandığım bir laptop vardı düşürdükten sonra 10-15 dk içinde ekran gidiyordu.arkadaşlar pc de bir sorun yoktu şu zamanlar 10 dakika sonra oyun oynasamda oynamasam da 10 dakika sonra görüntü gidiyor sorun monitörde değil ondan adım kadar eminim ve ramlerde vs. donanımda bir sorun da yok ekran kartını ben aldım alalı kaç yıl oldu bilemem ama baayağı oldu termal macunu bitmiş olabilir ekran gidince ekran kartınında fanları vs. duruyor termal macun sürsem ekran kartına düzelir mi sizce sorun ?
donanımda sorun yok dedim hocam.Anakartın yanmış olabilir. Benimde kullandığım bir laptop vardı düşürdükten sonra 10-15 dk içinde ekran gidiyordu.
krdsm donanımda sıkıntı yoksa bi bilgisayarcıya götür yaparlardonanımda sorun yok dedim hocam.
sorun monitöründe git kasanı masaüstünü topla , televizyonun yanına git hdmi varsa iki tarafta da tak ve gör sapasağlam çalışacak bir arkadaşından ödünç iste başka bir monitör test et görürsün ya da senin ekran kartını çıkar git bitane bilgisayarcıya yedek parçacıya abi test edebilir miyiz de satacam de çalışıyor mu görmem lazım de falan de filan de ama bak gör ekran kartında problem yokarkadaşlar pc de bir sorun yoktu şu zamanlar 10 dakika sonra oyun oynasamda oynamasam da 10 dakika sonra görüntü gidiyor sorun monitörde değil ondan adım kadar eminim ve ramlerde vs. donanımda bir sorun da yok ekran kartını ben aldım alalı kaç yıl oldu bilemem ama baayağı oldu termal macunu bitmiş olabilir ekran gidince ekran kartınında fanları vs. duruyor termal macun sürsem ekran kartına düzelir mi sizce sorun ?
ekran kartı cıkar temızlık yap ıcını temızlearkadaşlar pc de bir sorun yoktu şu zamanlar 10 dakika sonra oyun oynasamda oynamasam da 10 dakika sonra görüntü gidiyor sorun monitörde değil ondan adım kadar eminim ve ramlerde vs. donanımda bir sorun da yok ekran kartını ben aldım alalı kaç yıl oldu bilemem ama baayağı oldu termal macunu bitmiş olabilir ekran gidince ekran kartınında fanları vs. duruyor termal macun sürsem ekran kartına düzelir mi sizce sorun ?
benımde oluyordu temızledım oldu pc oh beRemleri temizle
Aga benımde yan pc bozuldu kapandı acılmadı yapsam olurmu ?KRAL BÜTÜN CIKARACAK PARCALARI CIKART BİRDAHA TAK BELKİ BİR TEMAZLIK GİBİ BİŞİ OLABİLİR SAYGILAR VE SEVGİLER
kablosu temas etmıyor youtubeden ızledımdonanım olarka bir sıkıntı olabilir kablo sıkışması tarzı şeyler çok yaşanıyor ama garantisi varsa bence bilgisayarcı yerine garantiye götür derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?