Onaylı Üye
işlemcin ısınıyor olabilirz pc ni aç iyice bi temizle
Yüksek ihtimal termal macundan dolayı ve işlemci fanını bi sök bak aşırı tozlanmış mı temizliğini yapıp işlemci macununu değiştirirsen düzelicektirarkadaşlar pc de bir sorun yoktu şu zamanlar 10 dakika sonra oyun oynasamda oynamasam da 10 dakika sonra görüntü gidiyor sorun monitörde değil ondan adım kadar eminim ve ramlerde vs. donanımda bir sorun da yok ekran kartını ben aldım alalı kaç yıl oldu bilemem ama baayağı oldu termal macunu bitmiş olabilir ekran gidince ekran kartınında fanları vs. duruyor termal macun sürsem ekran kartına düzelir mi sizce sorun ?
bilgisayarı açarken ellerin ıslakmıydı hiç power tuşuna basarken beya restart tuşuna basarken ?arkadaşlar pc de bir sorun yoktu şu zamanlar 10 dakika sonra oyun oynasamda oynamasam da 10 dakika sonra görüntü gidiyor sorun monitörde değil ondan adım kadar eminim ve ramlerde vs. donanımda bir sorun da yok ekran kartını ben aldım alalı kaç yıl oldu bilemem ama baayağı oldu termal macunu bitmiş olabilir ekran gidince ekran kartınında fanları vs. duruyor termal macun sürsem ekran kartına düzelir mi sizce sorun ?
kanki harbiden hiçbirşey bilmeden yorum yapıyorsun varyaekran kartını felan güncelle
Aynı sorun bende de vardı bi aralar. Ekran kartının o arkasındaki metali ve fanı değiştir, termal macunu sür. Ben böyle yapınca sorun düzeldi.arkadaşlar pc de bir sorun yoktu şu zamanlar 10 dakika sonra oyun oynasamda oynamasam da 10 dakika sonra görüntü gidiyor sorun monitörde değil ondan adım kadar eminim ve ramlerde vs. donanımda bir sorun da yok ekran kartını ben aldım alalı kaç yıl oldu bilemem ama baayağı oldu termal macunu bitmiş olabilir ekran gidince ekran kartınında fanları vs. duruyor termal macun sürsem ekran kartına düzelir mi sizce sorun ?
Thermal grease affects not overheating the video cardдрузья ПК также не было проблем в настоящее время, если я играю в игры через 10 минут, даже если я не играю, изображение идет через 10 минут проблема не на мониторе, я уверен, что мое имя от него и в ОЗУ и т. д. я не знаю, сколько лет прошло с тех пор, как я купил видеокарту, но это было опора термопаста может быть закончена, когда экран идет вентиляторы на видеокарте и т. д. как вы думаете, проблема будет исправлена на видеокарте, если я нанесу термопасту ?
iyi forumlar.ekran kartını temizlemeyi deneyinekran kartı cıkar temızlık yap ıcını temızle
Post automatically merged:
benımde oluyordu temızledım oldu pc oh be![]()
tşk oldu vallaiyi forumlar.ekran kartını temizlemeyi deneyin