aga isteyen indirip kayıt olsun bu benim linkim diye yazdım ve borsalar genellikle tanıtım yerine böyle üyelerine para dağıtarak daha fazla üye çekiyor bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum10 dk da para kazanma başlığı altında ref kasıyorsun hocamborsa bu bildiğin kripto dan can yakıcan gibi duruyor
hesabı onayladıktan sonra sana 20 bitexen coini veriyor al sat a tıkalyıp btxn yazıyorsun %100 seçeneği var ona tıklayıp TL ye dönüştürüyorsunnasıl dönüştüreceğimizi detaylı olarak anlatır mısınız
Var işte konuyu açan hocamın yazdığı talimatları uygula, şuan değeri 4.73TL civarında olan BTXN coinden 20 adet hesabına gelecek bunun değeri de yaklaşık olarak; hadi 100TL olmasın da 95TL civarlarında diyelim. (Ben daha önce bir arkadaşımla yapmıştım, sanırım geçen seneydi o zamanlar bu şekilde 5 BTXN veriyorlardı.)öyle bişe varsa banada söyleyin kanka
Muhtemelen oluyor ya, ben bir deneme yapmıştım geçtiğimiz yılki kampanyada; aynı telefondandı kayıt farklı kimlik ve farklı kullanıcı ile, gelmemişti hediye ama aynı telefon olduğu için mi yoksa IP ile de alakalı mıdır o kadarına karar veremiyorum.aynı ipden ailemi kaydetsem sorun olur mu deneyen var mı
Sonra kimlik bilgilerini satıp ceza yiyor şirket kar olarak bir kaç milyon dolar kazanıyorlar fakat ödedikleri ceza çok cüzi minnacık bir nokta kalıyor karın yanındaaga isteyen indirip kayıt olsun bu benim linkim diye yazdım ve borsalar genellikle tanıtım yerine böyle üyelerine para dağıtarak daha fazla üye çekiyor bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
sorun olmaz sms onay sistemi vardır.aynı ipden ailemi kaydetsem sorun olur mu deneyen var mı
ben bütün ailemi üye yaptım 540tl para aldım ben agaaynı ipden ailemi kaydetsem sorun olur mu deneyen var mı
bitexen bilinen bir borsa uygulaması yinede kafanıza uymazsa yapmayınkimlik bilgilerini bu kadar basit bir şekilde paylaşılması bence doğru bir hareket gibi durmuyor
aga bütün borsa uygulaması bunu istiyor bu sadece bir kampanyahocam kimliği vermek ne kadar mantıklı
az sonra üyelik açıp deneyeceğim hadi hayırlısı.
ben de 1 2 saat önce dayımı üye yaptım kimlik onaylanmadı hala yoğunluk var sanırımkanka mobilden yapmak zorundamıyız pc den sms onayı yaptım gene bilgileri de girdim bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?