Üye
10 parmak q klavye mi daha iyi f klavyemi sizce hangisi ile daha hızlı yazılır?
ben q klavye çalışıyorum şu an ama 3 dakikada 200 e çıkamıyorum katiplik sınavına giricem f klavyede 200 e ulaşabilir miyimF klavyede Türkçe'de en çok kullanılan harfler tam elinin dibindedir. Hem Q hem F kullanıyorum. Yazı yazmak için F ideal.
sınav 2 aya kadar olur şimdi başlasam alışabilir miyim sizceAlışırsan f klavyede daha hızlı yazarsın
Elbette ulaşabilirsiniz. Ticaret meslek mezunu olduğum için zamanında F klavyede öğrenmiştim. Dakikada 600/650 arası tuş vuruşu yapıyordum. Çok pratik yapmanız gerekiyor.ben q klavye çalışıyorum şu an ama 3 dakikada 200 e çıkamıyorum katiplik sınavına giricem f klavyede 200 e ulaşabilir miyim
2 ayda çok yol katedilir.sınav 2 aya kadar olur şimdi başlasam alışabilir miyim sizce
çok teşekkür ederim <3Elbette ulaşabilirsiniz. Ticaret meslek mezunu olduğum için zamanında F klavyede öğrenmiştim. Dakikada 600/650 arası tuş vuruşu yapıyordum. Çok pratik yapmanız gerekiyor.
2 ayda çok yol katedilir.
Rica ederim ne demek.çok teşekkür ederim <3
2 ay gayet iyi süre ama o sana da bağlısınav 2 aya kadar olur şimdi başlasam alışabilir miyim sizce
F klavyeye alışmadığınız için size göre kafa karışıklığı gibi geliyor. Alışırsanız en iyisi F klavyedir.bence q klavye çünkü f klavye kafa karıştırıyo