10 yillik bani actirma puf noktalari bilen varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hesab 10 yillik ban yedi bunun puff noktalarini bilen varmi 1 2 gunlugune cevirmek icin yapilan islemleri bilen varmi

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sanmam verilen ceza haksiz yereyse olabilirde onun harici hile varsa ve tespit edildiyse düsurmezler banı

Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
tam soyle oldu telefondan girdim bi kac video izledim gaza geldim hopladim zipladim 15 kill aldim son dakika oyuncuya head shot attim dustu oyundan atti sonra engellenecek dedi ulasabilcegim biri falan varmi discord a surda burda falan

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
tam soyle oldu telefondan girdim bi kac video izledim gaza geldim hopladim zipladim 15 kill aldim son dakika oyuncuya head shot attim dustu oyundan atti sonra engellenecek dedi ulasabilcegim biri falan varmi discord a surda burda falan
Bak dedim ya hile degilsen destege yaz yok videodan gaza gelip hile actiysan geçmiş olsun

Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Destege yaziyorum ne cevap var nede baska bisi of poffff

Üye
6 HİZMET YILI
Hileysen hile değilim diyip bizi kandırsanda oyunu kandıramazsın malesef. Eğer hile değilsen bile açma ihtimalleri %40

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hileden dolayı ban yediysen Cumhurbaşkanı bile gelse açamaz ama başka bir şey den ötürü yemişsen incelerler açabilirler lakin liyakat ,lig ve rank düşebilir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Belli ki hile açmışsın ağlamaya gerek yok ya 10 yıl bekleyeceksin ya oyunu salacaksın ya da başka hesap açacaksın ban açma vs yok anlayın artık. 99999 tane konu açıldı ban açma , kaldırma var mı diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...