100 bin TL nasıl değerlendirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
fikri olan cok insan var ama dedikleri şeyler öyle kolay degil. 100 binim olmadıgı için düşünmedim şuan düşünmeye basladım bulunca yazıcam

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kanka riskiz yatırım olmaz bir kısmı ile girişim yaapmak en mantıklısı 100bin tl ile ne girişimi deme trendyol un gelişimini araştır mesela karı evini arabasını satıp girişiyor insanların neye ihtiyacı olduğunu bul ne tür insanların buna ihtiyacı olacağını ve neden senden alacaklarını sonra bunu pazarla olmadı mı bir daha dene deneyimli insanlar ile bağlantı kur tavsiyeler al
"yerinde duran geriye gidiyor demektir. ileri, daima ileri"
Mustafa Kemal Ataturk Suit GIF by TRT

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yatırım tavsiyesi değildir kriptoya yatırırdım şuan tam zamanı :)

sevilmiyorsan sevmeyeceksin
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
yatırım yaparak

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ben genelde elimde bi para olduğu zaman bi kısmını kriptoya atıyorum mesela daha 4 gün önce kriptoda 2400 dolar varken bi anda tavan yaptı sadece 4 günde 3000 dolara çıktı sende böyle değerlendirebilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
100 bin lira ile iş yapamazsın kesinlikle bist veya kript belirli oranlarda bölerek

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mebla çok düşük, o yüzden ya uzun dönem altın, dolar borsa vb şeylere yatıracaksın ya da paranı al sat ile döndürmeye çalışacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riskden kacınmak ıstıyorsan gram altın alabilirsin.Ama tavsiyem aksa thy gibi şirketlerden bir miktar hisse alman olacak. *yatırım tavsiyesi değildir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence 100k parayla en mantıklı hamle kısa vadeli halka arz hem paranı garantiye alıyorsun hem de en azından paranı bir mebla yükseltirsin ama yok ben daha farklı bir şey düşünüyorum dersen toptan ürün almak olur hem toptan aldığın için ürünün tanesi 10 tl ise sana gelişi 4.50 bandında olur hem de bir süre ürünü bekletip zam geldikten sonra satarsın ve 4.50 den aldığın piyasası 10 tl olan ürünü 40,50 tlden satarsın ve böylece paranı güzel katlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...