Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka riskiz yatırım olmaz bir kısmı ile girişim yaapmak en mantıklısı 100bin tl ile ne girişimi deme trendyol un gelişimini araştır mesela karı evini arabasını satıp girişiyor insanların neye ihtiyacı olduğunu bul ne tür insanların buna ihtiyacı olacağını ve neden senden alacaklarını sonra bunu pazarla olmadı mı bir daha dene deneyimli insanlar ile bağlantı kur tavsiyeler al
"yerinde duran geriye gidiyor demektir. ileri, daima ileri"
ben genelde elimde bi para olduğu zaman bi kısmını kriptoya atıyorum mesela daha 4 gün önce kriptoda 2400 dolar varken bi anda tavan yaptı sadece 4 günde 3000 dolara çıktı sende böyle değerlendirebilirsin
Bence 100k parayla en mantıklı hamle kısa vadeli halka arz hem paranı garantiye alıyorsun hem de en azından paranı bir mebla yükseltirsin ama yok ben daha farklı bir şey düşünüyorum dersen toptan ürün almak olur hem toptan aldığın için ürünün tanesi 10 tl ise sana gelişi 4.50 bandında olur hem de bir süre ürünü bekletip zam geldikten sonra satarsın ve 4.50 den aldığın piyasası 10 tl olan ürünü 40,50 tlden satarsın ve böylece paranı güzel katlarsın