Seçkin Üye
Bu parayı zarar etmeden nasıl değerlendirirdiniz?
Nelere yatırım yapardınız?
Nelere yatırım yapardınız?
Mantıklı ama denemem bana uymazMotor alıp kiralama işi yapardim deli gibi piyasası var düşük CC li ama kuryeler için aylık 7 bin TL den kiralanıyor şuan ve bakımları herşeyi sana ait en ufak masrafı bile teslim ederken sen oduyorsun dusundene yeni verip yeni aliyorsun 0 zarar
Ohaa gerçekten öyle bir para kazanma şekli varmıKnight geçmişin veya metin2 geçmişin varsa 8 tane laptop alıryorsun işlemci ve ram olması yeterli ucuzlarından 8 çar+ kendi bilgisiyarında sanal bilgisiyardan cilent açıp totalde 16 çar ile knightan aylık minimum 50 bin gelir elde edebilirsin.
Gram altın bile 2k kusur u geçtiben altın alırım bence bişey kaybettirmez
Varki söylüyorum ama oyunu bilmen gerekiyor nereden nasıl kazanılıcağını ne yapıcağını, Benim söylediğim harbi botçu adamlar için geçerli,Knight diğer oyunlara benzemez kastığın altını direk siteye satabiliyorsun ve sınırsız tüketim var talep çok bir item yaktımı dünyanın parası gidiyor oyun çok altın eritiyor buda botçulara sınırsız gelir kapısı demekOhaa gerçekten öyle bir para kazanma şekli varmı
Gram altın bile 2k kusur u geçti
aynen 3 4 yıl önceden yatırım yapsaydık şuan iyi durumda olurduk euro ile dolar da aynı şekildeOhaa gerçekten öyle bir para kazanma şekli varmı
Gram altın bile 2k kusur u geçti