%100 Disk Kullanımı Çözümü ( Windows 10 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
İlk olarak görev yöneticisini açın ve Disk kullanım oranına bakın.Ardından işlem menüsünden diske basın ve diski en çok kullanan uygulamalara bakın.Disk kullanım oranın yüksek olmasında bir çok etken olabilir.Bir virüs,bir program veya sistem dosyaları.Bu yazımızda System,Service host gibi sistem dosyalarının diski çok kullanmasını nasıl engelleyeceğimizi anlatacağız.

Çalıştır‘ı açın.Windows tuşu ve R tuşuna aynı anda basın açılacaktır. (Windows + R)
Çalıştır Açılınca cmd yazın ve Tamam butonuna basın.
cmd ekranı açılınca net stop spooler yazın ve enter tuşuna basın.
Bu kodu yazdıktan sonra cmd ekranını kapatabilirsiniz.Kodun düzgün çalıştığını görmek için tekrar görev yöneticisini açıp disk kullanım değerlerini kontrol edebilirsiniz.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
oha cok saol windows 10 hep bişey actıgımda disk kullanımı %100 diyordu eyvallah her yerde aradım bulamadım bide bwn wolfteamda senın sayende oyundayken 200 civarı lobıdeyken 500 fps alıyorum ssde atabılırım

neden bende stop erısım engellendi dedi 5 sistem hatası oldu dedi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
celal15' Alıntı:
oha cok saol windows 10 hep bişey actıgımda disk kullanımı %100 diyordu eyvallah her yerde aradım bulamadım bide bwn wolfteamda senın sayende oyundayken 200 civarı lobıdeyken 500 fps alıyorum ssde atabılırım

neden bende stop erısım engellendi dedi 5 sistem hatası oldu dedi

Oncelıkle Rıca Ederım Bu Fps Olayı Icın Erısım Engellendı Hatasınıda wındows bu sol alt kosede arama sımgesı var ona tıkla cmd yaz sag tık yonetıcı olarak ac ve verdıgım kodu duzgun yazdıgından emın ol.Kardesım

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
suan dıskı en ıyı duruma getırıyor saol yardımın içn reisss

neden windows defender açılmıyor

açtım windows defenderı dıger seylerı sıldım regerdit ayarladım

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Eyvallah sağolasın disk kullanım en aza indi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...