Onaylı Üye
12 gb kanka bu sorun niye var ya siteye bile zor giriyoraynı sorun bende vardı format attım düzeldi ama bilemedin ramin kaç 4gb mı
aga sorun fanlarda olaiblir kasadan aşırı ses geliyor mu fanları kontrol et pc yanmasın12 gb kanka bu sorun niye var ya siteye bile zor giriyor
laptop olduğunu belirtmiştim.aga sorun fanlarda olaiblir kasadan aşırı ses geliyor mu fanları kontrol et pc yanmasın
aynen kusura bakma hiç youtubeden falan araştırdın mı yada görev yöneticisnden sistemi en çok ne kullanyıor bi baklaptop olduğunu belirtmiştim.
sorun fanlarda olacağını düşünmüyorum valla yansada kurtulsam daha iyi
kanka en çok kullandığı gözükmüyor yani bilgisayar yeni açıldığında bile sistem dosyaları çalışıyor ona rağmen %100aynen kusura bakma hiç youtubeden falan araştırdın mı yada görev yöneticisnden sistemi en çok ne kullanyıor bi bak
bendede ssd yok 4 gb ram ona rağmen diskin yüzde 80 i kullanılıyor chrome ve discord açıkkenkanka en çok kullandığı gözükmüyor yani bilgisayar yeni açıldığında bile sistem dosyaları çalışıyor ona rağmen %100
youtube da bütün videolara baktım nerdeyse hepsini yaptım dediklerinin ama devam ediyor acaba ssd olmadığı için böyle bir sorun mu var ?
format attım sıfırladım diyorVirüs kapmış olma ihtimali yüksek öte yandan kurduğıun bir ***** yüzünden olabilir onu bul sil programı
kanka bilgisayar formattan sonra bile 2 uygulama var league of legends ve discordVirüs kapmış olma ihtimali yüksek öte yandan kurduğıun bir ***** yüzünden olabilir onu bul sil programı
aga belki donanımsal bi virüs yemiş olaiblrisnkanka bilgisayar kötü olsa umursamam
Windows 10 Pro.
1920×1080 Full HD LED ekran.
Intel Core i7-7500U 2.7 GHz Boost 3.5 GHz.
NVIDIA GeForce 940MX 2 GB.
Intel HD Graphics 620.
Samsung 12 GB Dual RAM 2133 MHz DDR4.
1 TB HDD 5400 RPM.
Crucial 240 GB BX500 SSD (540 okuma / 500 yazma)
özellikler bu ama yinede böyle bir sorun var
Post automatically merged:
kanka bilgisayar formattan sonra bile 2 uygulama var league of legends ve discord
kanka bir kaç önce (2-3 ay) bir güncelleme yaptım ondan 1-2 gün sonra başladı bu sorun ama geri kurtarma yaptığım halde de devam ettiaga belki donanımsal bi virüs yemiş olaiblrisn
2 3 aydır böyleyse bir sıkıntı var birine baktırman lazım daha önce gittin mi bi bilgisayarcıyakanka bir kaç önce (2-3 ay) bir güncelleme yaptım ondan 1-2 gün sonra başladı bu sorun ama geri kurtarma yaptığım halde de devam etti
hayır kanka gitmedim gitmem lazım aslında ama oraya para vermektense bir çözümü olacağına inaniyorum2 3 aydır böyleyse bir sıkıntı var birine baktırman lazım daha önce gittin mi bi bilgisayarcıya
aynen ama bakmadığım video kalmadı dedin yani başka bi çare kalmamış bencehayır kanka gitmedim gitmem lazım aslında ama oraya para vermektense bir çözümü olacağına inaniyorum
kanka peki cpu da artıyormu ara sıra ?Bende de oluyor aynı durum. Sistemim gayet iyi, virüs taraması yaptığımda (ESET'le) virüs gözükmüyor. Neyden kaynaklandığını hala çözemedim.
Aynen kanka artıyor, bazen %100 CPU oluyor, bazen %100 Disk oluyor. Ama genelde disk oluyor, CPU'nun %100 olduğunu ara sıra görüyorum o da görev yöneticisini çok fazla açık bırakınca.kanka peki cpu da artıyormu ara sıra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?