Bu olay win7 kullandığım zaman her hafta başıma geliyordu. Format atsam da bir hafta sonra yine aynısı oluyordu ama win10 geçtikten sonra harbiden bu olay kesildi bende..
farketmiyor huylu huyundan suylu suyundan vazgeçmez Kireck bir program kuruluysa aynısı olur warez olan hiçbir şey kurmadığında yine aynısı oluyorsa hdd sorunlu demektir ayrıca ben posta yanıt verirken formattan vs.bahsetmiyordu sonrasında değiştirmiş
farketmiyor huylu huyundan suylu suyundan vazgeçmez Kireck bir program kuruluysa aynısı olur warez olan hiçbir şey kurmadığında yine aynısı oluyorsa hdd sorunlu demektir ayrıca ben posta yanıt verirken formattan vs.bahsetmiyordu sonrasında değiştirmiş
neyse yorum kasma amacıyla değil de yardımcı olma amacıyla yorum yapıyorum bazı arkadaşların aksine o yüzden yine sonuç odaklı ilerleyeceğim , HD TUNE PRO indir diski "TAM TARAMA"ya al uzun sürebilir sürsün arkaplanda mümkünse işine devam etme bırak pc tarasın diskini kırmızı nokta sayısı 2-3'den fazlaysa yeni bir HDD veya SSD al (sana önerim SSD zira okuma yazma hız farkı olarak çok büyük farklar var rahatlıkla anlarsın değiştirince)
arkadaşlar virüs taramalarını vs önermişler, ben de ek olarak TEMP dosyalarını ve çerezlerini temizlemeni tavsiye ediyorum. diğer taraftan ctrl shift esc yaptığında en çok neyin kullandığını tespit edebilirsin HDD'ni. Bizimle paylaşırsan yardımcı olalım.
benim bir arkadaşım vardı aynı sorunu yaşadı pc'sine bağlanıp bakmıştım Bitcoin mining yapılıyordu. Tabi sende olmaya bilir ama dikakt et veya klasik virüs oalbilir.