GHOST
Onaylı Üye
wifide indirme ve yükleme sınırı yok diye biliyorum ben, bende 100mb kullanıyorum telefondan 75 85 90 ları görüyorum... internet sağlayıcısı ile modeme gelen kabloda bir sorun vardır yada modemde.Kabloyla bağlantı kurman lazım eğer kabloluysa destek hizmetleriyle konuş
ozaman destek talep ediyorum diyip ekip gelmesini isteyin baksınlar. kablo bir kutu aracılığı ile geliyorsa kutuya su girmiş olabiliyor yağmurdan veya bilemiyorum destek isteyin..Modem kapatıp açtım müsşteri hizmetlerini aradım fakat hala aynı
yanlış bilgi aksine wifi de indirme yükleme sınırı vardır, telefonda olan modem ve wfi kartı ile bilgisayar da olanlar aynı değildir. çok basit bir örnek Telefonlar 5Ghz desteklerken çoğu laptop desteklemez... (ayrı olarak çoğu Windows işletim sistemlerinde internet hızları sınırlanmış şekilde ayarlıdır..)wifide indirme ve yükleme sınırı yok diye biliyorum ben, bende 100mb kullanıyorum telefondan 75 85 90 ları görüyorum... internet sağlayıcısı ile modeme gelen kabloda bir sorun vardır yada modemde.
konu sahibine sorum: modemi kapatıp açtınız mı?
Uploadın tam olarak kaç? ISS firman nedir? çoğu kişi kablodan olabilir demiş. telefondan indirme yapmayı denedin mi denediysen bir sorun oldu mu? ayrı olarak eğer müsait olduğun bir zaman olursa teamviewer ile çözmeye çalışırım sorunuSelamlar, internetim normalde 100mb fakat indirme yaparken platform farketmeksizin yavaş indiriyor fivem 0.9mb de tarayıcıda 1 mb de steamda 2 mb de vs. bilen varsa yardımcı olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?