24 Mbps internette indirme hızı düşük

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun var 30 mpbs paket kullanıyorum ve geceleri pingim normalken gün içerisinde pinglerim fırlayıp geri iniyor bu durum sanırsam altyapı kaynaklı VDSL 2024 yılındayız daha VDSL alt yapı kullanıyorum merkezde elimden birşey gelmiyor benim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Knk bende yaklaşık iki yıldır turkcell kullanıyorum internet 100mb/s ama ben 1-1.5 mb/s ile indiriyordum kaç kere arasam da hiçbir şey yapmadılar senin dediğin gibi kısa süre çözülüyor sonra tekrar eski haline dönüyordu şimdi anlaşmamız bitmeye az kaldı ben kendim çözüm deneyeyim dedim DNS ayarlarını değiştirdim ve bilgisayarın kablosunu çekip taktım şu an olması gereken hızda ve çok memnunum bence DNS değiştir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
altyapı desteklemeyebilir kablolarda sorun olabilir, bundan kurtulamazsanız süperonline internete geçiş yapabilirsiniz 100 mbps üstü internet sağlanıyor fakat kotalı

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İstersen bak çok kişi bağlanmış olabilir wifiye gundezleri oluysa eğer

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun var 30 mpbs paket kullanıyorum ve geceleri pingim normalken gün içerisinde pinglerim fırlayıp geri iniyor bu durum sanırsam altyapı kaynaklı VDSL 2024 yılındayız daha VDSL alt yapı kullanıyorum merkezde elimden birşey gelmiyor benim
vdls kullanmamızın
Knk bende yaklaşık iki yıldır turkcell kullanıyorum internet 100mb/s ama ben 1-1.5 mb/s ile indiriyordum kaç kere arasam da hiçbir şey yapmadılar senin dediğin gibi kısa süre çözülüyor sonra tekrar eski haline dönüyordu şimdi anlaşmamız bitmeye az kaldı ben kendim çözüm deneyeyim dedim DNS ayarlarını değiştirdim ve bilgisayarın kablosunu çekip taktım şu an olması gereken hızda ve çok memnunum bence DNS değiştir
sadece bilgisayarda olsa neyse derim bu durum direk ana internette olan bir sorun

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Benim hız değerlerimin sürekli düşmesiyle başladı Telekom ekibi geliyor napiyolar bilmiyorum 1/2 gün duzeliyor ve ansızın intertimin gidip gelmesiyle gene hız değerlerim düşüyordu ve interneti uzun bir süre iptal ettirdim sonra tektrar başvuru yaptığımda evime internet cekemediler ve yeni kablo çekilmesi gerektiğini soylediler modem resetlemekle değiştirmekle hiç alakası yok evde 3 tane modem var :D
Bu konuyla ilgili modem problem yapıyor olabilir demiştim, yanılmışım 😅

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Alt yapıla alakalı olabilir bazen bizde sorun yaşıyoruz bunı yetkili birimlere iletilmiştir ❤

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka bence direkt kullanma değiştir eğerki onlar gittiğinde internet kötü oluyorsa

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba , maalesef internet hızını etkileyen çok fazla faktör var . Modemin kalitesi , kabloların mesafesi , mevcut operatör hizmeti , kabloların kalitesine kadar bir çok sebep internet hızını etkiliyor . Kesinlikle şu sebepten dolayı diyemem ama yüksek ihtimal operatör kaynaklı gibi duruyor. Eğer taahüt süreniz çok ise kabloların değişimini talep edebilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sana taahhüt ettikleri paketteki hızlara ulaşamayıp sözleşme yaptılarsa. Operatör firmasına mail atman gerek internetim çok yavaş sürekli sorunu çözeceğiz diyorsunuz vs vs gibisinden. sonrasında cayma bedeli ödemeden çıkabiliyorsun.

Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
snr margin değerlerin kaç modemin arayüzünden bakabilirmisin

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
aynı şey bendede geçen hafta oldu kendi kendine düzeldi bende

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kk tarifeni gelistirebilirsin yada oldugun yerde altyaı yoksa ısın zor altyapı beklıcen eger alt yapı varsa musteri hizmetleriyle konusabılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bende Turknet öneririm altyapın iyiyse

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
interneti dagıtan panoda ki kartın değismesi lazım bendede aynı problem vardı çozüldü

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kankam 24 megabit internet zaten okadar verir bizim 100 megabit internet var 11Mb/s hızla indiriyo bu normal 24 megabit okadar yüksek bi hız değil zaten.