100 TL'ye kadar Steam'den oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Öncelikle steam in yeni fiyatlandırması seni üzebilir :( ben eski fiyattan frostpunk ı almıştım oyun 100 tl eder değer ve tavsiye ederim umarım fiyatı değişmemiştir

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Frostpunk ama steam ' in yeni fiyatlandırma politikasından sonra ne oldu bilmiyorum :/

Üye
3 HİZMET YILI
Deep Rock Galactic alabilirsin biraz bütçeni aşıyor ama gerçekten değer istersen indirim de bekleyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Resident evil tarzı seviyorsan GTFO oyunu baya iyi kral birazcık bütçeni aşar ama kesinlikle bir dene derim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka arkadaşlarınla oynayacaksan propnight öneririm çok eğlenceli bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
100TL'ye kadar olan Steam'de bulunan oyun önerilerinizi yazar mısınız? Hayatta kalma oyunları veya WW2 konulu oyunlar öncelikli olursa sevinirim.
tabi konuyla biraz alakasız senin kararın ama bence hikayeli bir oyun alma virüssüz torrent oyun indirden crackli indirebilirsin çok oyun indirdim ama alıcaksan online battleroyale benzeri bi oyun alabilirsin onun dışında paralı pek bir oyun öneremem ama ücretsiz olan Vampire: The Masquerade - Bloodhunt var hayatımda oynadığım en iyi battleroyale oyunu var kendine has tarzı çok güzel grafikleri ve fazlasıyla vampir türleri var cidden battle royale oyunlarına ilgin varsa garanti çok seversin diye düşünüyorum

Üye
3 HİZMET YILI
the witcher 3 wild hunt harika bi oyun kesinlikle al derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
assasins creed 2, ARK,Forza 5,RAFT,Theforest,streamer life sim survival evolved bunlardan birini seçebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Pixel Ark, The Forest, Rust, Dayz, DeadByDaylight, Dying Light, The Long Dark, Raft, Bunlara Bir Göz Atabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
nişancı oyunlarını seviyorsan sniper elite 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...