- Konuyu başlatan
-
gerçekten o kadar çok öneri tavsiye aldım ki gerçekten degerli vaktinizi benim acizane soruma tavsiye ve öneride bulundugunuz için mutluyum emin olun hepinizin önerilerinizi teker teker inceleyim bana uygun olanı alacagım performans fiyat vs önemli tabigarantili 2. el temiz rx580 alabilirsin kanka
1000 tl bütçe kralkaç aralıpında olacak
Post automatically merged:
fiyat olarak
kral güzel söyledin de ikinci ele de güven durumu zor oluyor şimdi ticareti kötü menfaat ve çıkar ugruna her elinden geleni yapan insanın eline düştünmüydü vay haline GİR AĞLA ÇIK AĞLAtavsiye edebileceğim bir ekran kartı yok şu ekonomik durumda fakat sen genede 2. el fiyatlarına bir bak tavsiye olarak bir ekran kartı söyleyemiyorum ama 2. eller daha uygun olabilir
1000 lirayada RX 560 almazsın be kral :/ Enflasyon her ne kadar uçsada halen RX570 alabilir. Kredi kartı ile nakit para için ekran kartı alıp satanlar var garantili almanı tavsiye ederim bilaldayı Onun dışında 2. el garantisiz RX 580 almak gibi bir hataya düşme.sana önerım Sapphire Pulse Radeon RX 560, alırsan kafan uzun süre rahat eder f/p açısından!
YANLIŞMIYIM ARKADAŞLARkral güzel söyledin de ikinci ele de güven durumu zor oluyor şimdi ticareti kötü menfaat ve çıkar ugruna her elinden geleni yapan insanın eline düştünmüydü vay haline GİR AĞLA ÇIK AĞLA
Bu soruyu sorduğuna göre işlemci anakart gibi bileşenlerinin ne olduğunuda bilmiyorsun ha? İşlemci çok önemlidir işlemci ve ekran kartı arasındaki denge. İşlemcin eski nesil bir işlemci ise RX 570, RX 580 gibi kartları beslemekte zorluk çekebilir. İşlemci modelini yazar mısın? bu çok önemli.bu ekran kartı her marka model bilgisayara oluyormu ?
ÇOK dogru yazmışsın reis benim düşüncemde aynı grantisiz ikinci el ürüne hayır eline yüregine saglık1000 lirayada RX 560 almazsın be kral :/ Enflasyon her ne kadar uçsada halen RX570 alabilir. Kredi kartı ile nakit para için ekran kartı alıp satanlar var garantili almanı tavsiye ederim bilaldayı Onun dışında 2. el garantisiz RX 580 almak gibi bir hataya düşme.
Sağolasın kardeşimde, işlemci modelin ne söyler misin?ÇOK dogru yazmışsın reis benim düşüncemde aynı grantisiz ikinci el ürüne hayır eline yüregine saglık
intel Code is 3450Bu soruyu sorduğuna göre işlemci anakart gibi bileşenlerinin ne olduğunuda bilmiyorsun ha? İşlemci çok önemlidir işlemci ve ekran kartı arasındaki denge. İşlemcin eski nesil bir işlemci ise RX 570, RX 580 gibi kartları beslemekte zorluk çekebilir. İşlemci modelini yazar mısın? bu çok önemli.
Bu soruyu sorduğuna göre işlemci anakart gibi bileşenlerinin ne olduğunuda bilmiyorsun ha? İşlemci çok önemlidir işlemci ve ekran kartı arasındaki denge. İşlemcin eski nesil bir işlemci ise RX 570, RX 580 gibi kartları beslemekte zorluk çekebilir. İşlemci modelini yazar mısın? bu çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?