Merhaba, Ryzen 5 4600G işlemcim, 16 RAM var. 2 GB APU ekran kartı, 16 RAM 14 olarak kullanıyor, 2 GB ekran kartı sisteme harici ekran kartı takmak istiyorum rahatlaması açısından. İkinci el ekran kartı önerisi olan var mı? 2 GB, 4 GB olabilir. Sistemin ekran kartıyla aynı kartta olabilir. Sadece sistemi rahatlatsın, bana yeter.
2. el olarak gtx 750ti tercih edebilirsin bütçene göre uygun olacaktır fiyat performans olarakta genel anlamda düşük ve orta ayarlarda oyunları oynayabilirsin
Bence artık nolursa olsun gtx serisini kullanmamak lazım. Gtx1650 im var yıllardır ve eskiliğini cidden hissediyorum. Rtx3060 aldığı sürece çok iyi deneyim kazanır.
Edit: bütçeyi görmemişim özür dilerim. Gtx1660 super gayet iyi bu durumda
minimum gtx1650 destekliyor oyunlar şöyle düşün şuan ki oyun alt yapısına göre 60 fps alırsın gtx 3050 alırsan 120 ve üst. sen 1650 altı almamaya karar ver gerek yok kasmadan donmadan ilerleyemezsin
Hocam eski nesil güçlü kartlara bak derim çok eski olmasın ama fiyatı da uygun olsun dersen rx 550 ler var 4gb versiyonları ikinci elde işini görür ama daha güçlü olsun eski nesil olsa da olur bana oyun oynatsın dersen eğer r9 280x lerden bile bulabilirsin