1000 TL'ye kadar fare ve kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1000tl
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1000 TL altı fare ya da kulaklık, oyunda hangisi beni ileri taşır ve önerebileceğiniz ekipmanları yazarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Fare önerileri:

1. Logitech G102 Lightsync Gaming Mouse: Bu fare, 8000 DPI'ye kadar ayarlanabilen hassas bir sensöre sahiptir. Ayrıca RGB aydınlatması ve altı programlanabilir düğmesi vardır.
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  2. SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse: Bu fare, hafif ve dayanıklı bir yapıya sahiptir ve özellikle FPS oyunları için uygundur. 8500 DPI'ye kadar hassasiyet sunar.
  3. Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600: Bu fare, kablosuz bağlantı özelliği ile kullanışlı bir seçenektir. Pil ömrü uzun ve taşınabilir bir tasarıma sahiptir.
Kulaklık önerileri:

1. HyperX Cloud Stinger: Bu kulaklık, hafif ve rahat bir tasarıma sahiptir. 50 mm neodimyum mıknatısları ve gürültü engelleme özellikleri ile ses kalitesi iyi bir deneyim sunar.
  2. Logitech G332: Bu kulaklık, 50 mm neodimyum sürücüler ve çıkarılabilir bir mikrofon ile donatılmıştır. Hem PC hem de konsol oyuncuları için uygundur.
  3. JBL Quantum 100: Bu kulaklık, JBL QuantumSOUND imzası ile donatılmıştır ve 40 mm sürücülerle donatılmıştır. Gürültü engelleme mikrofonu da mevcuttur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dpi yüksek olmasının bana ne gibi katkısı var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum hep kablosuz oldukça memnunum tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lenovo GY50Z71902 Ideapad M100 Rgb 3200DPI Oyuncu Mouse Siyah
şuan bu mouse u kullanıyorum beni rahatsız etmiyor üst düzey bi mouse geçtiğimde bana katkısı ne
Post automatically merged:

Ben oyunlarda macro kullanmak için değiştireceğim mousumu sekmeme hilesi gibi fln programlıyorlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kulaklık için öneride bulunmayı unutmuşum. valla uzun zamandır piyasada olan tam bir fiyat performans ürünü diyebileceğim hyperix cloud 2 var. Hem yeterince kalite alırsın hemde fiyat olarak seni üzmez.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Steelseries rival 3 öneririm hem hızlanma açısından hem de sensör olarak düşük bütçeye hitap ediyor tavsiye ederim kesinlikle

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
MOUSE : RAZER VİPER MİNİ VEYA LOGİTECH G102 PRODİGY
KLAVYE :EMİN DEĞİLİM
KULAKLIK : STEELSERİES VEYA GAMEPOWER BAKABİLİRSİN youtubgede incelemeleri var

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Fare olarak kesinlikle razerin deathadder v2 faresini öneriyorum ama tutuş şekline göre başka bir fareyide tercih edebilirsin steel series rival 3 gibi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dpi yüksek olmasının bana ne gibi katkısı var
aslında bana sorarsan pek bi katkısı yok örnek vereyim kullandığım mouse 16000 dpi a kadar çıkabiliyor ama benim kullandığım 1800 daha da üstünü kullanmıyorum ha ama sen yüksek dpi da kullanmaya alışmışsındır oyunları vs yüksek dpi de kullanıyorsundur senin içinde yüksek dpi ı bi mosue ayrıca seni oyunlarda öne taşıyacak olan aslında ikisidir gecikmesi olmayan bi mouse kullanman rekabetçi oyunlarda seni öne taşır kulaklık da seslerin nerden geldiğini tam anlaman lazım rekabetçi oyunlarda bu da seni öne çıkarır o yüzden mouse veya kulaklık daha iyi olur diyemem imkanın varsa en düşük gecikmeli mouse ve kulaklık almanı öneririm masaüstü kullanıyorsan kablolu tercih edersen daha iyi olur

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
1000 TL altı fiyat aralığında, oyunda sizi ileri taşıyabilecek kaliteli bir fare ya da kulaklık önerileri sunabilirim.

Fare önerileri:
- Logitech G102 Lightsync Gaming Mouse
- Redragon M711 Cobra Gaming Mouse
- Razer Viper Mini Gaming Mouse
- SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse

Bu farelerin hepsi, oyunlarda yüksek performans ve hassasiyet sağlamak için tasarlanmıştır. Hassas sensörleri, hafif yapıları ve programlanabilir tuşları ile birlikte, size daha iyi bir kontrol sağlarlar.

Kulaklık önerileri:
- HyperX Cloud Stinger Core Gaming Headset
- Razer Kraken X Gaming Headset
- Corsair HS50 Pro Stereo Gaming Headset
- SteelSeries Arctis 1 Gaming Headset

Bu kulaklıklar, uygun fiyatlı olmalarına rağmen kaliteli bir ses deneyimi sunarlar. Mikrofonlu tasarımları ve yumuşak yastıkları ile birlikte, uzun süreli oyun seansları için rahat bir kullanım sağlarlar.

Hangi ekipmanın sizi ileri taşıyacağına gelince, iyi bir oyuncu olmak için hem iyi bir fareye hem de iyi bir kulaklığa ihtiyacınız vardır. İyi bir fare, oyunlarda daha hassas ve doğru hareketler yapmanızı sağlar. İyi bir kulaklık ise, düşmanlarınızın nerede olduğunu daha iyi işitmenize ve takım arkadaşlarınızla daha iyi iletişim kurmanıza yardımcı olur. Dolayısıyla, hem iyi bir fare hem de iyi bir kulaklık edinmenizi öneririm.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
FPS oyunu oyanayacaksan paranın %75 lik kısmını fareye ayır ve PSI yüksek gecikmesi düşük hafif bir mouse al faydasını görürsün

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kesinlikle mausu rival 5-6 al kulaklıkta rampage den birşey al sonra yine değiştirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...