Post automatically merged:
beyler ben şimdi 50 mesaj olsam kullana biliyommuMantıken yükleyememen gerekiyor onaylı üye olmadan kullanamıyorsun çünkü. Windows sürümün nedir?
beyler ben şimdi 50 mesaj olsam kullana biliyommuMantıken yükleyememen gerekiyor onaylı üye olmadan kullanamıyorsun çünkü. Windows sürümün nedir?
kardeşim kullandınm ısen hileyi nasıl . diger hilede 5macta ban yiyordu yedinmi banElinize Sağlık![]()
aaynen 50 mesaj yapınca 1 saat sonra onaylı iye oluyor sunPost automatically merged:
beyler ben şimdi 50 mesaj olsam kullana biliyommu
standartlar güzel değilHepsinin ayarları zaten var orbwalker vesaire ancak daha erken o ince ayarlar için şuan standart ayarlar gayet uygun.
Evet ben bir kaç ayar yaptım daha önceden kullandığım için biliyorum çoğunu, uygun bir zamanda anlatım yapabilirimstandartlar güzel değil
her el sonu elinle tekrar yükle diyeceksin.Her el sonu hile stop diyor anca yeniden yükleyince oluyor
foto falan atma sansın varmı ozeldenEvet ben bir kaç ayar yaptım daha önceden kullandığım için biliyorum çoğunu, uygun bir zamanda anlatım yapabilirim![]()
taamm teşekürlerŞuan Onaylı Üye rankım gitti sabah 2-3 mesajım silindiği için şuan açamıyorum, geldiği zaman tabii ki atarım.
Ama hatırladığım ayarlar şunlar, Menude Oto atak ve movement speed delayları ayarları var onları 0'a çekiyorsun, Orbwalkerdan extrawinduptime diye bi ayar var onu pinginden 5 düşük yapıyorsun vesaire.taamm teşekürler
50 mesaj ve üzeri olan Onaylı üyeler kullanabiliyor.galiba bu hileyi bizim gibi üyeler kullanamıyor çünkü yükle derken hata veriyor
50 tane mesajım vardi silinmiş galiba anlamadım ben de50 mesaj ve üzeri olan Onaylı üyeler kullanabiliyor.
knk vala bende ugrasıyorum 50 yapmaya konulara mantıklı seyler yaz olurknk cok sıkıntı iş 50 mesaj ya şimdi spam degil dogru dürüst bişey yazsam nolur
bende ban yemişim diger hesapta yeni hesap actım 30 mesajım vardıSpam yaptıysan silinmiş olabilir. Ben spam yapmadım gece 53 mesajım vardı sabah 49'a düşmüştü![]()
knk bende ugrasıyorum vala insallah olur 50 sen kullandınmı hileyiKonulara mantıklı şeyler yazmakla alakası yok, bildiğin şeylere cevap vererek çok rahat yapabiliyorsun zatenYani gidip 5 aylık konuyu hortlatmanın mantığı yok
![]()
Kullandım evet hem dün sabah ve gece kullandım gayet güzel şuan kullanamıyorum ama üye grupları 1 2 saatte bir güncelleniyor o zaman kullanabilirim.knk bende ugrasıyorum vala insallah olur 50 sen kullandınmı hileyi
aynı hesapla kullandın demi digerinde 4 5 kmacta ban yiyordu bunda 1hafta 1ay arası limiti koymuslar dogrumukiKullandım evet hem dün sabah ve gece kullandım gayet güzel şuan kullanamıyorum ama üye grupları 1 2 saatte bir güncelleniyor o zaman kullanabilirim.
50 mesaj atıp Onaylı Üye olman gerekiyor.Bunu niye kullanamıyorum ki
how can i use this hack??? plz help me