Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben siteye giriş yaparken şifremi unutmuştum sıfırlayarak girdim bana mail hemen geldi. Acaba sen başka mail adresini mi giriyorsun?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Mükemmel paylaşım başka yerde bulunmaz eline sağlık.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
DAYS not matche so its better than that detected overprices banbots :doge:

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye olmama rağmen sağ altta ki buton kırmızı X şeklinde yeşil beğeni butonu olmuyor, Yükleyemedim sorun ne acaba ? yardımcı olabilecek var mı ?

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye olmama rağmen sağ altta ki buton kırmızı X şeklinde yeşil beğeni butonu olmuyor, Yükleyemedim sorun ne acaba ? yardımcı olabilecek var mı ?
İndirdiğin yeni ui programını yönetici olarak çalıştır, waiting for action yazısı gelince siteye girip istediğin hileye yükle diyebilirsin

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
InkedAdsız_LI.jpg

Bu şekilde kalıyor adblock falan kapalı olmasına rağmen bu noktada kalıyor yüklenmiyor ve sağ altta ki şey hala kırmızı X yeşil de olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
MUICore Açıkken Waiting For Action yazıyor gidiyorum lol'ün hilesine basıyorum yükle dicem ekrana öyle bir şey çıkmıyor adblock da kapalı nasıl olucak bu?

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
yükle diyorum baska bişi cıkıyo admın filan yazıyor uye gurupları fılan baska sayfaya atıyo
Post automatically merged:

yükle diyorum baska bişi cıkıyo admın filan yazıyor uye gurupları fılan baska sayfaya atıyo
nasıl olucamki onaylı üyenormal uyelerde calısıyo dıye yazmıss ama bende neden calısmadı

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Helal size bee

ama kullanamıyorum. Statümün 'üye' yazması yüzünden mi acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Helal size bee

ama kullanamıyorum. Statümün 'üye' yazması yüzünden mi acaba ?
bendede aynı malesef kardesim benımde rutben dusuk nasıl oluyo onuda bılmiyom saga sola konu acsam banlanırım dıye korkuyom formu kırlettıgımden dolayı napıcamö bilmiyom işallah biri yardım eder

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bendede aynı malesef kardesim benımde rutben dusuk nasıl oluyo onuda bılmiyom saga sola konu acsam banlanırım dıye korkuyom formu kırlettıgımden dolayı napıcamö bilmiyom işallah biri yardım eder
forumda ki konulara en az 50 yorum atıp onaylı üye olman gerekiyor kardeşim. anlatımını yapmışlar.

Onaylı üye en az 2 gün kayıtlı olana veriliyormuş benim hesap 1 yıllık :D ama yok
forumda ki konulara en az 50 yorum atıp onaylı üye olman gerekiyor kardeşim. anlatımını yapmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...