Sc@Mp*
Süper Üye
denicem şimdi lee sin hiç insec atmıyorAma hatırladığım ayarlar şunlar, Menude Oto atak ve movement speed delayları ayarları var onları 0'a çekiyorsun, Orbwalkerdan extrawinduptime diye bi ayar var onu pinginden 5 düşük yapıyorsun vesaire.
Lee sini denemedim hiç o yüzden bilmiyorum genellikle InSec tuşu olur ayarlarda oralara bir bak bence deneyebilsem söylerdim ancak şuan kullanamıyorum.denicem şimdi lee sin hiç insec atmıyor
bı bakmam lazım aynenLee sini denemedim hiç o yüzden bilmiyorum genellikle InSec tuşu olur ayarlarda oralara bir bak bence deneyebilsem söylerdim ancak şuan kullanamıyorum.
Şuan bakabiliyorum birazdan bakayim sana bildireyim.bı bakmam lazım aynen
Bunu niye kullanamıyorum ki
[/ QUOTE]
You need 50 messages to get it
InSec tuşu G, G'ye basılı tutarsan yapıyor. Daha ince ayrıntıları için menüden bakabilirsin ve ayarlayabilirsin.bı bakmam lazım aynen
You need a special badge to get it, and to get that badge you need atleast 50 messageshelp please
EE sen win 10 kullanıyordun ben win 7 şuan geçtim win 10 a ve kullanabiliyorum win 10 çalışıyor yani güncellemelere tam bak istersen biBen de mustafanın yaşadığı sorunun aynısını yaşıyorum anlamadım, oyuna girince oyun bulundu diyor ve oyun içinde bir değişiklik göremiyorum.
kardeşim onaylı üye olman gerekiyor acıklamarı yapmıslar daha önce göz atarsan görürsünNeden inderemiyorum yardim ederseniz sevinirim .
ban yeme garantili bro 1hafta 1 ay arası garantisi konmus galibaban yeme garantilimi reis
Bundan daha fazlasına ihtiyacın var=/ 50 msg testa =/
1saat sonra otomatik oluyorsunBeyler 50 mesajım var ama Onaylı Üye değilim başvuru falan mı yapmam gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?