50 yorum şart malasefyav reis sistemden yükleyemiyorum yıllardır takip ediyorum ama hiç yorum yapmadıgım için mi kullanamıyorum şimdi
50 yorum şart malasefyav reis sistemden yükleyemiyorum yıllardır takip ediyorum ama hiç yorum yapmadıgım için mi kullanamıyorum şimdi
kardeşişm onaylı üyesin zaten farkında degilmisinmerhabalar ben onaylı üye nasıl olucam acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba tecrubeli arkadaşlar bi bilgi verebilirmi
aynen dostum benimde aynı şekilBeyler hilenini üstüne tıklıyom yükle yeri açılmıyor
Post automatically merged:
bugama girdi acaba
ya olm ne güzel lol oynuyodum niye sorun cıktı ne güzel maça girecektimsorun var şuanlık
evet reis50 Mesaj mı atmak gerekiyor onaylı üye olabilmek için
tesekkür ettim kardeşim cevap verdigin için .memo evet kullandım güzel hile ama antremanda kullandım normal maç girme şansım olmadı loaderde bug var suan anda
neyse yapmaya devam et seni şikayet edeyimde gör
kardeşim boş boş yazarlarsa zaten ban yiyorlaret valla reis biz burda emek veriyoruz okuyoruz degerlendiriyoruz cevap veriyoruz elin oglu 10 dk da patarakütere halledip gitmesin
Bencede Olması gereken de odur zaten peki ya bu şekilde konuştugumuz konuyla veya kişiyle alakalı mesajlardan sıkıntı yaşamıyoruz degil mikardeşim boş boş yazarlarsa zaten ban yiyorlar