Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Zaten varsayılan tarayıcım doğru seçili ve adblocker'ım kapalı ama yükle seçeneği gelmiyor. yaklaşık 30-40 dakika önce vardı şimdi onaylı üye oldum gitti.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler hala bende yükle yeri gelmiyo ya

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
birşey sorucam scrip kullandıgın zaman ne kadar sürede ban yiyorsun riski nedir
dostum ne kadar açık saçık kullandığına bağlı belli etmeden kullanabilirsen uzun süre sıkıntı yaşıyacağını düşünmüyorum. Mesela auto dodge falan kapatıp sadece skillshot tutturma ile oynarsan riskin azalır gibime geliyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
StarZalpha knk sende suan yükle yeri geliyormu
Post automatically merged:

Bende gelmiyor ya :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum ne kadar açık saçık kullandığına bağlı belli etmeden kullanabilirsen uzun süre sıkıntı yaşıyacağını düşünmüyorum. Mesela auto dodge falan kapatıp sadece skillshot tutturma ile oynarsan riskin azalır gibime geliyor.
anladım peki sen kendi hesabınlamı kullanıyorsn yani yan hesapla falanmı giriyorsn yoksa

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
Yükleden sonrası bende olmuyor yükle diyince kayıtlı üye olaylarını anlatan bir sayfaya yönlendiriyor anlamış değilim :D

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
şuan bende de dünden beri atıyorum aynı hesapla hiç bir sıkıntı yok toir olsa banlardı tek sıkıntısı şuan ykle kısmı gitti sizde var mı arkadaşlar herşey,i kapadım ab zaten kapalı yine de çıkmıyor sizde de öyle mi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şuan bende de dünden beri atıyorum aynı hesapla hiç bir sıkıntı yok toir olsa banlardı tek sıkıntısı şuan ykle kısmı gitti sizde var mı arkadaşlar herşey,i kapadım ab zaten kapalı yine de çıkmıyor sizde de öyle mi?
herkesde aynı sorun mevcut ben daha o sorunu görme şerefine nail olamadım :D

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
herkesde aynı sorun mevcut ben daha o sorunu görme şerefine nail olamadım :D
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hesabı onaylı yapman lazım dostum üstüne ek ayarları da yapmayı öğrendim 2 güne arkadaşlar isteyen olursa köpek gibi dodgelama tüyoları veririm ikisinde de illa banı yiyiceksiniz benimkinde daha pro oluyorsunz :))

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hesabı onaylı yapman lazım dostum üstüne ek ayarları da yapmayı öğrendim 2 güne arkadaşlar isteyen olursa köpek gibi dodgelama tüyoları veririm ikisinde de illa banı yiyiceksiniz benimkinde daha pro oluyorsunz :))
Dostum şuan hilede bug var sanırım yükleyemiyoruz :D yüklesek biz de bir şeyler yapacaz da işte olmuyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Faydalı olacak her konuda engin tecrübelerinden faydalanmak isterim bende ban riski kesin yani her halükarda hesap yalan oluyormu yani :D

ch1su
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Elinize sağlık efsane çalışma
Sana en iyisini diliyorum
:thinkie::thinkie::thinkie::kaybear:

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hile tuşlarına basıyorum çalışmıyor
Post automatically merged:

Kullanımını detaylıca anlatan bir video gelirse güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...