Onaylı Üye
şuan sistemde bug var sorun herkesde çözülmesini bekliyor herkesArkadaşlar hile sayfasını açıyorum ama yükle kısmı çıkmıyor ne yapmalıyım?
şuan sistemde bug var sorun herkesde çözülmesini bekliyor herkesArkadaşlar hile sayfasını açıyorum ama yükle kısmı çıkmıyor ne yapmalıyım?
varsayılan tarayıcıyı ayarlaman gerekli chrome den indirdiysen onu varsayılan olatrak ayarlaArkadaşlar hile sayfasını açıyorum ama yükle kısmı çıkmıyor ne yapmalıyım?
evet 1 saat önce vardı yaklasık 30 dk dır yükle kısmı gelmiyorZaten varsayılan tarayıcım doğru seçili ve adblocker'ım kapalı ama yükle seçeneği gelmiyor. yaklaşık 30-40 dakika önce vardı şimdi onaylı üye oldum gitti.
birşey sorucam scrip kullandıgın zaman ne kadar sürede ban yiyorsun riski nedirBeyler hala bende yükle yeri gelmiyo ya
dostum ne kadar açık saçık kullandığına bağlı belli etmeden kullanabilirsen uzun süre sıkıntı yaşıyacağını düşünmüyorum. Mesela auto dodge falan kapatıp sadece skillshot tutturma ile oynarsan riskin azalır gibime geliyor.birşey sorucam scrip kullandıgın zaman ne kadar sürede ban yiyorsun riski nedir
anladım peki sen kendi hesabınlamı kullanıyorsn yani yan hesapla falanmı giriyorsn yoksadostum ne kadar açık saçık kullandığına bağlı belli etmeden kullanabilirsen uzun süre sıkıntı yaşıyacağını düşünmüyorum. Mesela auto dodge falan kapatıp sadece skillshot tutturma ile oynarsan riskin azalır gibime geliyor.
yok kardeşim daha gelmedi yarın çözülür herhaldeStarZalpha knk sende suan yükle yeri geliyormu
dostum ben daha hileye ulaşamadımanladım peki sen kendi hesabınlamı kullanıyorsn yani yan hesapla falanmı giriyorsn yoksa
Eyvallah sagol bilgilendirdigin içinyok kardeşim daha gelmedi yarın çözülür herhalde
Post automatically merged:
dostum ben daha hileye ulaşamadımama çok önceden kullandım bir şey olmadı. Ayrıca önce yan hesapla dene riski var çünkü
ne demek her zamanEyvallah sagol bilgilendirdigin için
herkesde aynı sorun mevcut ben daha o sorunu görme şerefine nail olamadımşuan bende de dünden beri atıyorum aynı hesapla hiç bir sıkıntı yok toir olsa banlardı tek sıkıntısı şuan ykle kısmı gitti sizde var mı arkadaşlar herşey,i kapadım ab zaten kapalı yine de çıkmıyor sizde de öyle mi?
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hesabı onaylı yapman lazım dostum üstüne ek ayarları da yapmayı öğrendim 2 güne arkadaşlar isteyen olursa köpek gibi dodgelama tüyoları veririm ikisinde de illa banı yiyiceksiniz benimkinde daha pro oluyorsunzherkesde aynı sorun mevcut ben daha o sorunu görme şerefine nail olamadım![]()
Dostum şuan hilede bug var sanırım yükleyemiyoruzyukarıdaki arkadaşın dediği gibi hesabı onaylı yapman lazım dostum üstüne ek ayarları da yapmayı öğrendim 2 güne arkadaşlar isteyen olursa köpek gibi dodgelama tüyoları veririm ikisinde de illa banı yiyiceksiniz benimkinde daha pro oluyorsunz)
Faydalı olacak her konuda engin tecrübelerinden faydalanmak isterim bende ban riski kesin yani her halükarda hesap yalan oluyormu yaniyukarıdaki arkadaşın dediği gibi hesabı onaylı yapman lazım dostum üstüne ek ayarları da yapmayı öğrendim 2 güne arkadaşlar isteyen olursa köpek gibi dodgelama tüyoları veririm ikisinde de illa banı yiyiceksiniz benimkinde daha pro oluyorsunz)