Davetsiz Kişi
Süper Üye
Çalışıyor yazısına basmican bosluk kısmına basıcan videomu çekeyim çalıştığına dairdostum değişen birşey olmuyor... yine gelmiyor yapmadığım şey kalmadı![]()
Çalışıyor yazısına basmican bosluk kısmına basıcan videomu çekeyim çalıştığına dairdostum değişen birşey olmuyor... yine gelmiyor yapmadığım şey kalmadı![]()
dostum bizde kullanamıyoruz zaten hile buglınormal üyelerın kullanamaması kötü olmuş admin düzeltme olurmu acaba?
düzeltme olacağını sanmıyorumnormal üyelerın kullanamaması kötü olmuş admin düzeltme olurmu acaba?
bug dediğin nedir acabadostum bizde kullanamıyoruz zaten hile buglı
nasıl buglu? açıklarmısındostum bizde kullanamıyoruz zaten hile buglı
Hile yüklenmiyor dostum hatalı şuannasıl buglu? açıklarmısın
var dostumselam oto combo vs varmi acaba +
indirme butonu gözükmüyor bizdenasıl buglu? açıklarmısın
![]()
var dostum
indirme butonu gözükmüyor bizde
Allah Allah ne yaptında gözüktübende gözüküyor hileye bastıktan sonra sag altında
50 mesaj yazOnaylanmış üye sıralaması nasıl alınır?
açtım gözüküyordu sanırım sende bir problem var tarayıcı değiştirmeyi dene.Allah Allah ne yaptında gözüktü
Post automatically merged:
50 mesaj yaz
Dostum Allah aşkına o yükleye bastıktan sonra yüklenen veya gelen dosyaları bana at yaOyuna giriyom xprocet i açıyom ismi neyse yazamadımmemory sitesine giriyom mh uı ye basıyom mh uı ye basınca bide ordan üyelik girişi var üstte o girişi kontrol edin giriliyse basın lol kısmına assa inin üstüne basın yazan yere yükle diye çıkıyor
Tarayıcıyı değiştirince hesaba girmem gerekiyor site bana şifre vermedi giremiyorum.açtım gözüküyordu sanırım sende bir problem var tarayıcı değiştirmeyi dene.
Oldu la vallahi billahi oldu tarayıcı değiştirdim girdim eyvallah knkaçtım gözüküyordu sanırım sende bir problem var tarayıcı değiştirmeyi dene.