Onaylı Üye
deniyecem ilgilenddiğin için saolotomatik olarak ayarlarlıyor eğer bilgin varsa oynayabilirsin ayarları
Post automatically merged:
oyuna girmeden şampiyonu seçtikden sonra hileyi açmalısın eğer yapıpda olmuyorsa güvenlik duvarını kapat öle dene
hatayı foto ile atarsan buluruz çözümünüload jwt fail heart bende böyle diyor beyler olmuyor ya banada bi yardım ltüfen
ban riski var ama ben yemedim ama tabi ki kendi önlemini almak lazım hemen ban atmıyor tabi ki benim tavsiyem eğer main çarın kostümle doluysa fln önem veriyorsan o hesapla açma yeni hesap aç öle kullan hileyiŞu sıralar ban yiyen var mı?
Hocam benim sorunu nerde çözebilirim hilede konu falan açtım ama nafileban riski var ama ben yemedim ama tabi ki kendi önlemini almak lazım hemen ban atmıyor tabi ki benim tavsiyem eğer main çarın kostümle doluysa fln önem veriyorsan o hesapla açma yeni hesap aç öle kullan hileyi
vallahi foruma yazarlar cevap olarak şimdiden kolay gelsinHocam benim sorunu nerde çözebilirim hilede konu falan açtım ama nafile
aldığın şey hata değil başlatmayla ilgili bir hata yapıyorsun şampiyon seçtikten sonra 20 saniye süre vercem 20 saniyede hemen yap sonra oyuna girerken oluyorböyle gidiyor
yani oyunu açtıktan sonramı yapıcam bunu ?aldığın şey hata değil başlatmayla ilgili bir hata yapıyorsun şampiyon seçtikten sonra 20 saniye süre vercem 20 saniyede hemen yap sonra oyuna girerken oluyor
evt şampiyon seçilceği zamanyani oyunu açtıktan sonramı yapıcam bunu ?
kankam onuda yaptım olmuyor ya mümkünsen bi videolu ve ya fotoğraflı yapıp atarmsan çok iyi olur be kankaevt şampiyon seçilceği zaman
olmuyor kankam onuda yaptım olmuyor lütfen sen bi yapıpta fotorafla ve ya videola atarmsıın ya çok yardımcı olursun lütfen kankaevt şampiyon seçilceği zaman
https://memoryhackers.org/konular/errors-and-solutions-for-loader.132725/Hi! see this it can help youload jwt fail heart bende böyle diyor beyler olmuyor ya banada bi yardım ltüfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?