C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri False yaparsanız düzelecektirdirek oyundan atıyor nasıl kapatıcaz drawları ?
bende zaten false görünüyor ama hala atıyor nasıl başka ne yapabilirim ?C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri False yaparsanız düzelecektir
anlamadıysanız veya yapamadıysanız ozele gelebilirsiniz
c+ dosyalarını yüklemek veya driverlarını güncelleyip bilgisayarına reset atmayı deneyebilirsinbende zaten false görünüyor ama hala atıyor nasıl başka ne yapabilirim ?
aynı sorun bendede mevcut internet cafede düzgün çalıştırıyorum ancak evdeki bilgisayarımda seninki gibi bhata aliyorumbende zaten false görünüyor ama hala atıyor nasıl başka ne yapabilirim ?
Hile direk kapansa bile altta bi cmd dosyası şeklinde pencere açık kalıyor orda yazan hata nedir ?aynı sorun bendede mevcut internet cafede düzgün çalıştırıyorum ancak evdeki bilgisayarımda seninki gibi bhata aliyorum
Sorunu çözdüm . ben config dosyasının içine autolols dosyasını klasör olarak attığım için bir değişiklik yapmıyor:aynı sorun bendede mevcut internet cafede düzgün çalıştırıyorum ancak evdeki bilgisayarımda seninki gibi bhata aliyorum
Ben klasör ile kopyalamadım birebir değiştirdim.Sorunu çözdüm . ben config dosyasının içine autolols dosyasını klasör olarak attığım için bir değişiklik yapmıyor:
Klasörün içindeki dosyayı direk C:\BogaRipper\config dosyasının içine atın. Yani klasör ile kopyalamayın.
orda hiç bir hata vermiyor stabil aynı normal yaniHile direk kapansa bile altta bi cmd dosyası şeklinde pencere açık kalıyor orda yazan hata nedir ?
Ona iyice emin olman lazım kardeşim. Açmayıp oyundan atıyorsa orda muhtemelen bir hata veriyor olması lazım.Ben klasör ile kopyalamadım birebir değiştirdim.
orda hiç bir hata vermiyor stabil aynı normal yani
Dostum başta açılırken ne varsa o sonra kapanıyor yine aynı şey duruyor ekstra birşey yok yaniOna iyice emin olman lazım kardeşim. Açmayıp oyundan atıyorsa orda muhtemelen bir hata veriyor olması lazım.
Oyuna girdikten sonra değil de oyuna girmeden önce ayarların bulunduğu ilgili klasörden düzenleyerek kapatıyorsun çizgileri C diskindeki BogaRipper klasöründe config in içinde hilenin ayarlarının bulunduğu bir not defteri var oradan kapatıyorsun. Elinle kapatamıyorsan eğer başkalarının kaydettiği ayar dosyası konunun içinde mevcut, başkaları attığı için ben şuan atmıyorum. 1 2 sayfa geriye gidersen görebilirsin. Yapamazsan tekrar yaz daha detaylı yardımcı olayımÇöze bildin mi
Hocam sc gelince direk atıyor nasıl hemen kapatıcaz ?
Adam zaten onu uygulamış dostumOyuna girdikten sonra değil de oyuna girmeden önce ayarların bulunduğu ilgili klasörden düzenleyerek kapatıyorsun çizgileri C diskindeki BogaRipper klasöründe config in içinde hilenin ayarlarının bulunduğu bir not defteri var oradan kapatıyorsun. Elinle kapatamıyorsan eğer başkalarının kaydettiği ayar dosyası konunun içinde mevcut, başkaları attığı için ben şuan atmıyorum. 1 2 sayfa geriye gidersen görebilirsin. Yapamazsan tekrar yaz daha detaylı yardımcı olayım
Dostum oyuna girdiğin an fps 0 donuk kalıyor 10 saniye sonra direkt kapanıyor oyuneğer oyuna girdiğinde space tuşuna basmadan shift basıp drawing kısmından kapatabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?