Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
direk oyundan atıyor nasıl kapatıcaz drawları ?
C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri False yaparsanız düzelecektir

anlamadıysanız veya yapamadıysanız ozele gelebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri False yaparsanız düzelecektir

anlamadıysanız veya yapamadıysanız ozele gelebilirsiniz
bende zaten false görünüyor ama hala atıyor nasıl başka ne yapabilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynı sorun bendede mevcut internet cafede düzgün çalıştırıyorum ancak evdeki bilgisayarımda seninki gibi bhata aliyorum
Sorunu çözdüm . ben config dosyasının içine autolols dosyasını klasör olarak attığım için bir değişiklik yapmıyor:
Klasörün içindeki dosyayı direk C:\BogaRipper\config dosyasının içine atın. Yani klasör ile kopyalamayın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sorunu çözdüm . ben config dosyasının içine autolols dosyasını klasör olarak attığım için bir değişiklik yapmıyor:
Klasörün içindeki dosyayı direk C:\BogaRipper\config dosyasının içine atın. Yani klasör ile kopyalamayın.
Ben klasör ile kopyalamadım birebir değiştirdim.

Hile direk kapansa bile altta bi cmd dosyası şeklinde pencere açık kalıyor orda yazan hata nedir ?
orda hiç bir hata vermiyor stabil aynı normal yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çöze bildin mi

Hocam sc gelince direk atıyor nasıl hemen kapatıcaz ?
Oyuna girdikten sonra değil de oyuna girmeden önce ayarların bulunduğu ilgili klasörden düzenleyerek kapatıyorsun çizgileri C diskindeki BogaRipper klasöründe config in içinde hilenin ayarlarının bulunduğu bir not defteri var oradan kapatıyorsun. Elinle kapatamıyorsan eğer başkalarının kaydettiği ayar dosyası konunun içinde mevcut, başkaları attığı için ben şuan atmıyorum. 1 2 sayfa geriye gidersen görebilirsin. Yapamazsan tekrar yaz daha detaylı yardımcı olayım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyuna girdikten sonra değil de oyuna girmeden önce ayarların bulunduğu ilgili klasörden düzenleyerek kapatıyorsun çizgileri C diskindeki BogaRipper klasöründe config in içinde hilenin ayarlarının bulunduğu bir not defteri var oradan kapatıyorsun. Elinle kapatamıyorsan eğer başkalarının kaydettiği ayar dosyası konunun içinde mevcut, başkaları attığı için ben şuan atmıyorum. 1 2 sayfa geriye gidersen görebilirsin. Yapamazsan tekrar yaz daha detaylı yardımcı olayım
Adam zaten onu uygulamış dostum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I noticed that some users were having trouble running the program. Can anyone answer me if it is already ok?

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
eğer oyuna girdiğinde space tuşuna basmadan shift basıp drawing kısmından kapatabilirsin

Rude01
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bu hileyi onaylı üye olunca deneyeceğim yorumumu yazarım videolardan ve kaynaklardan güzel gözüküyor +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...