Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
biraz bilgi verirmisin main hesapta kullanmam riske girmek istemiyorum elimde 2 tane normal hesap var oradan rank kasacağım.
kanka mainde kullanma yan çar varsa zevkine kas derim bence çünkü elbet ban yiyeceksin benim 1 aya yaklaşacak yemedim ama elbet yiyecektir benim elimde hesap bolluğu olduğu için pek problem değil main çar hariç hepsinde kullan zaten sadece oynadığın çar ban yer diğerlerine zarar gelmez
Post automatically merged:

Kanka hiç ban yedinmi yada kaç günde onaylı olunca smurfde denicem
ban yemedim 1.5 ay oldu mainde denemeyin kesinlikle ban atıcaktır şimdi olmasa bile 3 ay sonra elbet ban yersiniz onaylısın zaten 50 mesajı geçmişsin kullanma hakkın var zaten

Kanka hiç ban yedinmi yada kaç günde onaylı olunca smurfde denicem
ban yemedim 1.5 ay oldu mainde denemeyin kesinlikle ban atıcaktır şimdi olmasa bile 3 ay sonra elbet ban yersiniz onaylısın zaten 50 mesajı geçmişsin kullanma hakkın var zaten

Riot Tool Adlı Bişey Açılıyo Ne Yapmam Gerekiyo Vietnamca Yaziyo Anlamadım
shıft tuşuna basıp tools dan dil değiştireceksin

Be the highlight of my night
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şimdi indirdim kullanıyorum da dodge u açmıyorum pek fazla

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bişey diyeceğim onaylı üye olmak bence mesajla olmamalı çünkü herkez sacmalıyor sonra kızıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Lütfen birisi adc de kite yapmayı söyleyebilir mi sürekli adama doğru yürüyo ya da yerinden vuruyo

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
space bastıktan sonra mouse ile sen hareket ettirip yön veriyorsun karektere elini çekiyorsan mouse dan normal bu dediğin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...