Onaylı Üye
Bu oyunun hilesi olduğunu bilmiyordum vallaha teşekkürler elinize sağlık
kanka mainde kullanma yan çar varsa zevkine kas derim bence çünkü elbet ban yiyeceksin benim 1 aya yaklaşacak yemedim ama elbet yiyecektir benim elimde hesap bolluğu olduğu için pek problem değil main çar hariç hepsinde kullan zaten sadece oynadığın çar ban yer diğerlerine zarar gelmezbiraz bilgi verirmisin main hesapta kullanmam riske girmek istemiyorum elimde 2 tane normal hesap var oradan rank kasacağım.
ban yemedim 1.5 ay oldu mainde denemeyin kesinlikle ban atıcaktır şimdi olmasa bile 3 ay sonra elbet ban yersiniz onaylısın zaten 50 mesajı geçmişsin kullanma hakkın var zatenKanka hiç ban yedinmi yada kaç günde onaylı olunca smurfde denicem
ban yemedim 1.5 ay oldu mainde denemeyin kesinlikle ban atıcaktır şimdi olmasa bile 3 ay sonra elbet ban yersiniz onaylısın zaten 50 mesajı geçmişsin kullanma hakkın var zatenKanka hiç ban yedinmi yada kaç günde onaylı olunca smurfde denicem
shıft tuşuna basıp tools dan dil değiştireceksinRiot Tool Adlı Bişey Açılıyo Ne Yapmam Gerekiyo Vietnamca Yaziyo Anlamadım
şey oraya neyin kullanıcı adı şifresini girmem gerekiyoshıft tuşuna basıp tools dan dil değiştireceksin
knk forma nasıl üye olunuyorEfsane bir hile
hiç bir kullanıcı adı veya şifre istemiyor doğru yerde olduğundan emin misinşey oraya neyin kullanıcı adı şifresini girmem gerekiyo