o yaptıgın sacma sapan yorumlar kaldırılıcak adam gibi yorumlar yapman gerek50 mesaj dolsun diye saçma sapan yorumlar yapıyorum bence bu kuralı iptal edin her yer saçma sapan yorumlarla dolar sevgili admin
ya kank ilgim olan konuya zaten yorum yaparım. ilgim yok 50 mesaj zorunlulugu var. ben ne yapayım.o yaptıgın sacma sapan yorumlar kaldırılıcak adam gibi yorumlar yapman gerek
Kankam script ile oynamak da farklı bir zordur onuda öğrenmen gerekiyor hiç bir şey yapmıyım, direk herkesi öldürsün bütün karakterler böyle bir muhabbet için yapay zeka yapman gerekir 0 hata..olum hile hiçbir işe yaramıyor ya aadam bana bi vuruyor ben direkt ölüyom birisi bi ayar çekse cfg atsa hiç bir işe yaramıyor script ya adam penta atıyor oda hile adamda 0 ölme var
Post automatically merged:
bi yetkili cevap versin adama dokunamıyom
Hocam sanırım sen olayı tamamen yanlış anlamışsın, script kullandığın zaman bu demek değildir ki herkese tek atacaksın, yine oyun bilginin olması lazım neyin ne olduğunu az da olsa bilmen gerek ki bir şeyler yapolum hile hiçbir işe yaramıyor ya aadam bana bi vuruyor ben direkt ölüyom birisi bi ayar çekse cfg atsa hiç bir işe yaramıyor script ya adam penta atıyor oda hile adamda 0 ölme var
Post automatically merged:
bi yetkili cevap versin adama dokunamıyom
onaylı üye ve üstü rankındaki arkadaşlar kulanabilirlazy sharpı yüklemeye gelince yükle yeri açılmıyor bende
calışması için sitede rankının onaylı üye olması gerekir lütfen konuyu dikatlice okuyunçalışmıyor
tamamda reis bu mesajları neden siliyorsunuz arakdaş alaksız saçma sapan şeyler yazmıyorum konuların altına mesajlarım siliniyor yaonaylı üye ve üstü rankındaki arkadaşlar kulanabilir
konu ile alakalı yararlı yorum olmadığı sürece siliniyor bide spam yaparsantamamda reis bu mesajları neden siliyorsunuz arakdaş alaksız saçma sapan şeyler yazmıyorum konuların altına mesajlarım siliniyor ya
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ burdan ulaşabilirsinizrankı nasıl yükselticem eskii üyeyim
teşekkürler anlık cevaplarız için