onaylı üye ve üstü ranklardaki kişiler kulana bilir Rank hakkında bilgilendirmeye : https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ burdan ulaşabilirsinizYüjleme dosyası yok
herşeyi düzgün yaptıgınızdan emin olun eğer hata alıyorsanız hata aldıgınız fotoyu detaylı bir şekilde göndererek ne tür bir hata aldıgınıza dair size cözümler sunabilirizherşey normal gibi gözüküyor ama hile çalışmıyor oyunda hiç bir faliyet göstermiyor bana yardım edermisiniz
Aynı sorun bende de var bir çözüm buldun muselamlar hileyi antreman modunda denedim lakin çalışmadı. antreman moduna girdiğim için mi çalışmadı acaba şimdi de dereceli giriyorum bakalım çalışıcak mı herşeyi videodaki gibi yaptım
DirectX End-User Runtime Web Installer ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One programlarını indirip kurmayı deneyinAynı sorun bende de var bir çözüm buldun mu
Please can someone help in detail i do not understand how i can become an approved member
ranklar sistem tarafından otomatik veriliyor en geç 1 saat içinde perminiz verilecektir52. Yorumum fakat üye konumundayım ve yine indirme şansım yok. Ne yapmam gerekiyor.
Onaylı üye 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 2 Gün Olmalıdır.nasıl onaylı üye olabilirim ben anlamadım biri detaylı bir şekilde yardım olabilirmi lütfen
2 günlük üye olman lazım 2 gün önce saat kaçta kayıt olduysan saat geldiğinde bugün olursun onaylıNasıl olacağım Onaylı üye 100'lerce yorum yaptım ama herhangi bir değişiklik olmuyor....
1 hafta ile 1 ay içerisinde banlanıyosun %100Ban riski varmı ?