50 post olmadan hileyi kullanamıyorsunuz çalıştıgını nasıl test ettiniz hocam ?Çalışıyor +1
Post automatically merged:
efsaaneeeee
Eyvallah düzeldi kardeş.Eğer gözyaşı aldıysan oto stack var onu kapa derim istemiyorsan
50 mesaj ile onaylı üye olman gerekiyoraga lol hilesini nasıl indiricem benim üyelik yetmiyor![]()
nasıl onaylı olucaz
Post automatically merged:
ve 50 mseraj çokmmuş ya
iyi güzel diyorsun ama ben istediğim ürüne ulaşamadıktan sonra forumda nasıl eğlenciem ?Forumda sürekli aktif olacaksın, yardım isteyenlere bilgin dahilinde yardımcı ol yararlı paylaşımlar yap spam yapmaktan kaçın (aynı mesaj tekrarı) belirli bir süre sonra mesaj sayına ve aktifliğine bağlı olarak onaylı üye olursun zaten forumdan keyif alman önemli gerisi zaten geliyor.
çalışıyorwindows7'de çalışıyor mu?
blood suck? wow what a toxic way to reply i just asked for a simple question! if you dont want us to be blood suck then put this question in Q&A Forum that is there any vip account or not, nice way to welcome newbiesyou will have to have the 50 points I comment useful for help or doubts resolved in the forum do not be a blood sucks be a help also for other people